Álomélet Sarka Kata módra - 28 évesen minden vágya teljesült

Forrás: facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata Facebook álom élet életcél Hajdú Péter születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata születésnapja alkalmából közösségi oldalán áradozott áloméletéről. Hajdú Péter feleségének 30 éves kora előtt minden vágya teljesült, amit kislánykorában eltervezett. Mi lesz így vele?

Szuper élet, szuper férj, cuki gyerekek, remek munka, biztos egzisztencia - Sarka Kata tudja a tökéletes élet receptjét. Legalábbis facebookos önköszöntéséből ez derül ki, ugyanis Kata ma ünnepli 28. születésnapját. A tényeket olvasva többen felszisszentünk a Life.hu szerkesztőségében és rájöttünk: le vagyunk maradva.

Forrás: facebook/Sarka Kata

Íme, Kata bejegyzése: „28 éves lettem. Kamaszkoromban elképzeltem sokszor, hogy hogyan szeretnék élni, mit szeretnék elérni 30 éves koromig. Szerettem volna egy olyan fiút magam mellé, aki nagyon szeret engem, és én is őt, akiben megbízhatok, aki mellett nyugodt és boldog lehetek, és a felesége leszek; ez megvan!". Tudjuk, a fess legény nem más, mint Hajdú Péter, aki egy barcelonai utazással lepte meg kis feleségét.

"Szerettem volna 2 gyereket. Lehetőleg egy fiút és egy lányt!; ez is megvan! Szerettem volna egy olyan munkát, amit élvezek, amiben kiteljesedhetek; megvan. Szerettem volna, ha a szüleim velem vannak egészségben, szeretetben, boldogok az unokáikkal; ez is teljesítve. Szerettem volna, ha olyan emberek vesznek körül, akik igazán a barátaim! Ez is sikerült!" (Még ha néha meg is orrolnak egymásra Szabó Zsófival.)

Summa:

„Új terveket kell szövögetnem, mert ugyan még nem vagyok 30 éves, de minden megvan, amire vágytam! Köszönöm, hogy ti is velem vagytok itt nap mint nap! Legyen gyönyörű napotok!" – elmélkedett Kata.

Dombovári Vanda kisfia irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkezikhttp://www.life.hu/bulvar/20140923-dombovari-vanda-kisfia-gergo-irigylesre-melto-tulajdonsagokkal-rendelkezik.htmlÉletében először ült fel körhintára Dombovári Vanda kétéves kisfia, Gergő, aki nagyon élvezte a mókázást. A műsorvezetőnő nagyon szerencsés a kisfiával, aki irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkezik.TV + BulvárOrigoMegszívatták Pál Dénesthttp://www.life.hu/bulvar/20140923-a-tv2-sztarban-sztar-musoraban-pal-denes-a-gangnam-style-t-adja-elo.htmlAz első adásban ByeAlex Kedvesem című dala miatt sok kritikát kapott Pál Dénes, vasárnap a Gangnam Style-t adja elő a Sztárban sztár színpadán. Visszasírja még Gergely Robit és Karádyt.TV + Bulvár--Lájkvadászra sikerült Szabó Zsófi szülinapi szelfijehttp://www.life.hu/bulvar/20140923-szabo-zsofi-szeptember-22-en-unnepelte-26-ik-szuletesnapjat.htmlSzeptember 22-én töltötte be 26. születésnapját Szabó Zsófi. A celeblányt barátnője, Sarka Kata is felköszöntötte, de például Tóth Gabitól is kapott kisvideós Boldog szülinapot!-dalocskát tegnap Instagramján. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.