Megy a trollkodás Zimány Linda meztelen képe alatt

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
kommentelés kép troll meztelen Zimány Linda Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan az várható volt, az Instagram-felhasználók azonnal lecsaptak a magyar modell sokat sejtető, "pure" képére.

Zimány Linda nem rest megosztani élete legfontosabb pillanatait Instagramján. Legutóbbi fotóján - amely alább is látható - azonban már olyan sok bőrfelületet mutatott, hogy a trollkodni vágyók sem hagyhatták annyiban.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

A mélyenszántó beszélgetésből a következő részeket emelnénk ki:

Kommentelő: „Megtévesztő a lábad."
Zimány Linda: „Hát, aki csak a mellekre tud gondolni, annak biztos."
Kommentelő: „Hát mit vársz, a körömlakkodat dicsérjem meg?"

Ennyi.

Megy a trollkodás Kim Kardashian és Kanye West esküvőjénhttp://www.life.hu/intim/20140527-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvojet-durvan-leszolta-egy-bulvarlap.htmlNem akárhogy üdvözölte a The New York Post az újdonsült sztárházaspárt: nemes egyszerűséggel leseggfejezte őket. És ez még nem minden.IntimOrigoMellbedobással gyűjt lájkokat Zimány Lindahttp://www.life.hu/bulvar/20140921-zimany-linda-los-angelesbol-az-instagramjara-szexi-kepet-posztolt.htmlInstagram oldalán szexiskedik Zimány Linda. A Los Angelesben nyaralgató modell dús kebleivel igencsak sok like-ot szerez. TV + BulvárOrigoZimány Linda: „Minden egyes párkapcsolatom szerelem volt"http://www.life.hu/intim/20140828-zimany-linda-modell-parkapcsolatairol-vallott-es-leszogezte-sosem-fekudt-le-senkivel-erdekbol.htmlLinda a párkapcsolatairól vallott és leszögezte, sosem volt érdekből egy pasival sem.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.