Hoppácska! Kiszel Tünde lovagja volt a balhés x-faktoros

Forrás: facebook/Szeretjük Kiszel Tündét -
lovag X-Faktor balhé Kiszel Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicsak, mi derült ki az X-Faktor-válogatón, majd az R-Go koncertén botrányosan viselkedő Hörcher Lászlóról!

Kiszel Tünde a Bestnek árulta el, hogy Hörcher egykor a lovagja volt, de erre ma már egyáltalán nem büszke. "Elhatárolódom attól, amit László művel" - nyilatkozta a celeb és hozzátette, a férfi nagyon megváltozott azóta, hogy nem a lovagja. "Régebben szerenádot adott nekem, kísérgetett. Ma meg gitárokat tör" - méltatlankodott Tünci.

Forrás: facebook/Szeretjük Kiszel Tündét

Rég volt, tán igaz sem volt...

Kiszel Tünde 2006-ban a Színes Bulvár Lapnak beszélt az önjelölt festőművésszel való szerelméről. "Szép hosszú haja van, életművész és szeretem, hogy olyan extrém" - nyilatkozta akkor Tünde. Hozzátette, 2000-ben találkoztak először Lászlóval, de akkor mindketten foglaltak voltak, ezért nem alakult ki semmi közöttük. Nemrég viszont a festő felhívta és szerenádot is adott neki, amellyel egyből az ujjai köré csavarta Tündét.

Ázott-fázott, autóban tengette életét Vastag Csabahttp://www.life.hu/bulvar/20140923-vastag-csaba-amikor-budapestre-koltozott-az-autojaban-lakott.html2011 álompasija, Vastag Csaba már nem először haknizik egykori csövezős életmódjával. Anno, az X-Faktor idején is mesélte a történetet, most pedig újra megosztotta a a nagyérdeművel. Hiánypótló. TV + BulvárOrigoGigabalhé Szikora Róbert koncertjénhttp://www.life.hu/bulvar/20140923-szikora-robert-es-az-r-go-koncertjen-az-x-faktor-jelentkezoje-horcher-laszlo-balhezott.htmlTovább balhézott Szikora Róbert koncertjén a már az X-Faktor-válogatáson is zűröző Hörcher László. A fellépésről kidobták a férfit, a szervezők perrel fenyegetőznek. Az ilyen hírekért érdemes reggelente kinyitni a szemünket. TV + Bulvár--Tóth Gabi meghatódott Vera produkciójánhttp://www.life.hu/bulvar/20140921-toth-gabi-meghatodott-testvere-toth-vera-sztarban-sztar-produkciojan.htmlTóth Verának a vasárnap esti Sztárban sztár show-műsorban húga, Gabi bőrébe kellett bújnia. Az X-Faktor mentora a Facebookra posztolta ki meghatódott sorait.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.