Itt a Facebook konkurenciája, az Ello

Forrás: Origo -
Facebook név iWiW regisztráció rivális Ello reklám meghívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ello nevű új közösségi oldalra szeretne most minél több ember regisztrálni. Legnagyobb előnye, hogy a portálon nincsenek reklámok és nem kell a valódi nevünkön regisztrálni.

Legutóbb a gazdagok Facebookjáról, a Netropolitanról írtunk. Most pedig itt egy új közösségi oldal, amit egyenesen anti-Facebookként emlegetnek, az Ello.

Forrás: Origo

Miről is van szó?

Az Ellót hét művész és programozó hozta létre saját közösségi oldalának. Annyira népszerű lett, hogy tavaly úgy döntöttek, nyilvánossá teszik azt mindenki számára. Ez egy reklámmentes közösségi oldal. A fejlesztők azt ígérik, ezen nem is változtatnak, a felhasználók személyes adatait sem hirdetési, sem kereskedelmi célokra nem használják fel, és nem adják ki harmadik félnek. Az Ellon a Twitterhez hasonlóan nincs szükség a valós név használatára.

Mindezek hatására a portál felhasználóinak száma 3-4 naponta megduplázódik, egyre többen és többen szeretnének csatlakozni – írja az Origo.

Hogy tudsz regisztrálni?

Az oldal az iWiWhez hasonlóan meghívásos alapon működik, de igényelhetsz meghívót IDE kattintva is! A rendkívül nagy érdeklődés miatt azonban nem tudni, mennyit kell várakoznod!

A Facebook most megmutatja, ki a legjobb barátod!http://www.life.hu/news/20140924-a-facebook-egy-alkalmazas-segitsegevel-megtudhatod-ki-a-legjobb-baratod.htmlEgy applikáció segítségével megtudhatod ki a legjobb barátod a facebookon!News--Önmegsemmisítő posztokat tesztel a Facebookhttp://www.life.hu/news/20140911-teszteli-a-facebook-az-idozites-utan-onmegsemmisito-posztokat.htmlAz új típusú posztok esetében a létrehozáskor a felhasználók megadhatnák, mennyi idő múlva törlődjön a falukról a bejegyzés. Wow!News--Fizet a Facebook annak, aki hibát találhttp://www.life.hu/news/20140826-a-facebook-fizet-annak-aki-hibat-talal-legujabb-virtualis-termekeben-az-oculus-riftben.htmlAlsó hangon 500 dollárt fizet a Facebook annak, aki hibát talál legújabb termékében, a virtuális sisakban, amit Oculus Riftnek hívnak. Felső határ viszont nincs.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.