Győrfi Pál: "A gyermekeim nem hasonlítanak rám"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
mentő Győrfi Pál gyerekek szóvivő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Mentőszolgálat szóvivője már négy gyermekkel büszkélkedhet, akik mindannyian teljesen más személyiségek. Ősszel új kihívások is érkeztek, de ezzel könnyedén megküzdöttek, hála pár apró segítségnek.

Győrfi Pál igazán gondos apukának bizonyul, és rengeteg elfoglaltsága mellett mindig szakít időt a gyermekeire. Reggelenként ő viszi óvodába a kisebbeket, és nyugodt szívvel int búcsút nekik. Bár a gyerekek még igencsak aprók, a mindig vidám szóvivő örömmel tervezgeti a jövőjüket, és nem bánná, ha felnőttként ők is az egészségügyet választanák.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A három legkisebb gyermekem egy-, három- és ötéves. A háromévesnek most nagy változást hozott a szeptember, hisz bölcsődéből óvodába kellett mennie. Viszont nem sokat aggódtunk a feleségemmel, mert szerencsére ugyanabba az oviba ment a kisebbik, ahová a nagy testvére jár. Nekem is egyszerűbb így az életem, mert csak egy helyre kell vinnem őket. Előbb is érek be a munkahelyemre, bár oda nem lehet igazán korán beérni, mert 24 órás munka. Sok előnye van annak, hogy mindketten ugyanarra a helyre járnak. Ádám szinte atyáskodik Aliz felett, és figyeli minden lépését. Napközben össze tudnak találkozni az oviban, tud puszit adni neki, és tudnak egymásra vigyázni, ami minket is megnyugtat. Mind a ketten teljesen külön személyiségek, de nagyon hasonlítanak egymásra. Rám viszont egyikőjük sem hasonlít. Az anyukájuk szépségét örökölték, ami nem csoda, hiszen a párom igazán gyönyörű nő. Nálunk alap, hogy mindenkinek a mentőszolgálatnál kell dolgoznia, hogy azon belül milyen munkakört választanak, az majd kiderül" – mesélte nevetve a mentős.

/1409/Tolva201492712857Tápai Szabina szülés után máris topformábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140923-tapai-szabina-kezilabdazo-szules-utan-topformaban-van.htmlA gyönyörű kézilabdázó tavaly mondta ki a boldogító igent az ország legsármosabb kajakozójának, Kucsera Gábornak. A párnak azóta megszületett az első gyermeke is - sőt, októberben már egyéves lesz. Szabina repes a boldogságtól, és erre minden oka megvan.TV + BulvárOrigoRomantikus szigeten ment férjhez Hargitai Beahttp://www.life.hu/bulvar/20140928-ferjhez-ment-hargitai-bea.htmlHargitai Bea tegnap este kimondta a boldogító igent szerelmének, David Stogelnek, a TV2 egykori ügyvezető igazgatójának a romantikus görög szigeten, Mykonoson.TV + BulvárOrigoAlaposan kigyúrta magát a szépségkirálynő, Bertók Mayahttp://www.life.hu/bulvar/20140924--bertok-maya-miss-hungary-2011-alaposan-kigyurta-magat.htmlAmikor 2011-ben Miss Hungarynak választották Bertók Mayát, egy vékony, szőke lányt ismertünk meg. Három év elteltével semmiképpen sem mondhatnánk róla, hogy kis törékeny. Alaposan kigyúrta magát!TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.