A TV2 átváltozó show-jának vasárnapi adásában Pásztor Anna kapta a legkevesebb szavazatot, ezért neki kellett távoznia. A döntés nagy vihart kavart a műsor Facebook-oldalán a rajongók körében.

Ahogy a Life.hu is megírta, hiába alakította tökéletesen Marilyn Mansont Pásztor Anna a Sztárban sztár vasárnapi adásában, a zsűri és a nézők szavazatai alapján ő távozott a show-ból. A műsor közösségi oldalán számtalan hozzászólás érkezett Anna kiesése után. Ahogy az lenni szokott, sokan felháborodtak és inkább Dukai Reginát vagy Keresztes Ildikót penderítették volna ki.

Forrás: TV2

„Miért nem a Dukai! Semmitmondó nő? Ja, mert a sok pasi csak a testét nézi! Pedig a zsűri is mindig lehúzza!" – írta felháborodottan valaki, és ezzel mások is egyetértettek: „Rossz volt hallgatni, semmi hangja nincs, nem is értem, mit keres egy ilyen műsorban Dukai."

Volt, aki Keresztes Ildikó kieséséért szurkolt: „Most már ideje volna a Keresztest is elküldeni...." – írta egy kommentelő.

Sokan azonban Annát is támadták: „Nagyon rossz volt Anna, így meggyalázni ezt a jó számot... semmi bajom nincs Annával, a kinézet tökéletes volt, de az ének valami borzalmas, a szöveg és a dallam teljesen eltért az eredetitől" - írta a hozzászólásában valaki.

Akadt viszont, aki tárgyilagos választ talált Anna kiesésére: „Pásztor Annát ki kellett ejtsék, mivel kezdődik a Rising Star, amelyben ő zsűritag lesz. Koós Rékát is kiejtették múltkor, mert kezdődtek az előadásai, másik héten. A kettőt együtt meg eléggé nehéz lenne csinálni" – tette hozzá egy kommentelő.