A zenész Hadas Kriszta új műsorában elmesélte, hogy anno sztriptízbárokban is zenélt külföldön. Bár ezt nagyon megalázónak érezte, utólag nem bánja, hogy megélte, mert sokat tanult belőle.

Meglepő titkot árult el Zorán az RTL II „Nagyszám! – 100 dal, amit egy ország dúdol" című műsorában: a Metro együttes 1972-es feloszlása után szriptízbárokban zenélt. „Alja klubokban léptünk fel, Ausztriában, Németországban és három hónapot Svédországban is voltunk" – mondta Zorán, aki nem tagadja, nagyon megalázó volt, pláne azok után, hogy itthon sikítozó lányok és rajongók fogadták. 

Hadas Kriszta és ZoránForrás: Origo

„Jó lecke volt, nem volt baj, hogy én ezt végigéltem, jó adag fejbe verés volt abból a szempontból, hogy mi az, hogy sztár, mi az, hogy nagyképűség" – mesélte őszintén az előadóművész Hadas Krisztának.

Zorán 1974 áprilisában tért haza Nyugat-Európából és szólókarrierbe kezdett.

"Megérintett a Zoránnal folytatott beszélgetés. Őszintén mesélt arról, hogy miután megszűnt a legendás Metro együttes, a legnagyobb sikerek, sikító rajongólányok után, évekig nyugat-európai lebujokban, sztriptíz bárokban énekelt, mert nem volt más lehetősége. De akkor megtanulta az alázatot, a fegyelmet és tudta értékelni a későbbi hazai sikereit. Ő a mi Zoránunk!" - mondta Hadas Kriszta korábban az Origónak adott interjúban. A teljes cikket IDE kattintva tudod elolvasni!