Celeb vagyok ments ki innen sérülés Erdei Zsolt térd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé bizonytalan léptekkel vág neki a dzsungelnek Erdei Zsolt, akinek alig több mint egy hónapja műtötték meg a térdét. Nem ez az egyetlen bizonytalanság az utazásával kapcsolatosan, még maga sem tudja, hogy jól döntött-e, amikor elvállalta a celebeskedést.

Augusztus közepén váratlanul került kórházba az egykori hivatásos ökölvívó-világbajnok, amikor szokásos napi tréningje közben térdsérülést szenvedett. Megműtötték és azóta kímélnie kell a lábát, ami nehezére esik, mégis belevágott élete egyik legnagyobb kalandjába. A Life.hu-nak elárulta, mi motiválta:
"Nyolc hét telik el a műtéttől az utazásig, úgy gondolom, hogy nem lesz ezzel problémám. Még mindig kellemetlen, ugyanis a térdemből porcokat távolítottak el, és azóta rendszeresen járok gyógytornára. Azt még nem mondom, hogy száz százalékosan tudom majd terhelni a lábamat, most ötven százaléknál tartok. Remélem, a dzsungelben nem lesznek olyan próbák, ahol a bal lábam erejére lesz szükség, az egészen biztosan nehezemre fog esni. Bízom benne, hogy így is az átlagon felül fogok teljesíteni, ha sportteljesítményről lesz szó. A mögöttem álló harminc év elég támaszték lehet számomra" – avatott be minket Zsolt fizikai állapotába, majd jövőbeli terveiről számolt be.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A sportkarrieremnek vége lett, most edzősködöm. Az az elsődleges célom, hogy eredményes, sportoló gyerekeket neveljek ki, akik dicsőséget hoznak az országnak. De nem szabad elfejteni, hogy az élet nem állt meg, és miért ne próbálnám ki magam másban is. Lehet, hogy ez a műsor csak egy dobbantó ahhoz, hogy később másféle médiaszereplést vállaljak. Nem voltam még dzsungelben, szeretem a kalandot, miért ódzkodnék ettől? Az életemet tovább kell élni, egy ajtó bezárult, és kinyílik egy másik. Még az is előfordulhat, hogy a jövőben a tévében fog velem találkozni a nagyközönség, aki a sport által megismert és megkedvelt. De az is lehet, hogy visszásságot fog kiváltani a szereplésem, és azt fogják mondani, hogy miért nem maradt a cipész a kaptafánál. Szerintem nem csak egy dologra hivatott az ember, és most keresem azt a lehetőséget, ahol meg tudok nyilvánulni" - tette hozzá Madár, aki a térdműtéte óta nem sportolt, és a tétlenségben felszedett magára hat kilót.
"Pozitívum lesz, hogy szép karcsún fogok hazajönni. Az éhezést bírni fogom, a pókokat viszont nem szeretem fogdosni. Veszélyes állatokkal nyilván nem fogunk összeköttetésbe kerülni, inkább az iszonyunkat kell legyőzni. Végül is az egész élet arról szól, hogy az ember saját magát próbálja legyőzni."

Hevesi Tamás felesége megy a dzsungelbehttp://www.life.hu/bulvar/20140925-hevesi-tamas-felesege-hevesi-kriszta-szexualpszichologus-aki-megy-a-celeb-vagyok-ments-ki-innenbe.htmlKevesen tudták eddig, hogy Hevesi Tamás neje az a Hevesi Kriszta ismert szexuálpszichológus, aki megy Afrikába a celebekkel. Közben férje a Sztárban sztárban versenyzik. TV + BulvárOrigoBalázsék miatt lezuhant az Afrikába tartó celebek gépe?http://www.life.hu/bulvar/20140925-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-videopremierje-elkeszult-amelyben-a-celebek-gepe-zuhanni-kezd.htmlElkészült a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es szériájának videopremierje. Sebestyén Balázs pilótaként, Vadon Jani pedig első tisztként debütál a kisfilmben. A pilóták bénázása miatt a celebekkel zsúfolásig megtelt gép zuhanni kezd. Lehet, hogy el sem jutnak a hírességek Afrikáig?TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBárdos András: "Még az is lehet, hogy rosszul döntöttem!"http://www.life.hu/bulvar/20140919-bardos-andras-ujsagiro-megy-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-realitybe.htmlBárdos András a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkció egyik legnagyobb meglepetése. Igaz, az egykori híradós, aki nem mellesleg egyetemi rektorhelyettes volt, a Szombat Esti Lázban már megmutatta lazább oldalát, de meglepődtünk, hogy pornósztárok, ValóVilág-szereplők, egy transznemű előadóművész és több celeb társaságában indul neki a dzsungelkalandnak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.