X-Faktor mentor X-Faktor 2014 énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepően átalakult a Mentorházba jutás procedúrája az idei X-Faktorban. Előre tudják a mentorok, hogy melyik kategóriát fogják mentorálni és hat székre ültetik a versenyzőket.

Nem lennénk az idei tehetségkutató énekesei között. Amit a Mentorházba jutásért ki kell állniuk azt leginkább gyilkos újításnak neveznénk, de ettől lesz még izgalmasabb a műsor. A mentorok idén előre tudják, hogy melyik kategóriát fogják mentorálni, fiúk, lányok, 25 év felettiek vagy együttesek. Sőt saját maguk választhatják ki, melyik kategóriát mentorálnák szívesen. A döntés nehéz, szombat este megtudhatjuk, ki melyik csoportot kapja.

Forrás: RTL Klub/sajtóklub

A Tábor második megmérettetésén a bent maradt versenyzőket a színpadon 6 szék várja. Amikor egy versenyző elénekli a dalát, a mentora dönti el, leülhet-e az egyik székre és ezzel megkapja az esélyt, hogy bejusson a Mentorházba, vagy mehet haza. A többi mentor csak a véleményét mondhatja el.

Amikor mind a 6 szék megtelik, jön a kőkemény rettegés a széken ülő versenyzők számára. Ugyanis, ha van náluk jobb, a mentor simán felállíthatja azt, akit a leggyengébbnek ítél meg. Természetesen a műsorban erre bőven lesz esély. Így, aki először foglal helyet a széken, az a kategória utolsó produkciójáig retteghet. Ezek alapján a szombati és vasárnapi Tábor-adások biztosan tartogatnak majd bőven izgalmas pillanatokat.

Túl engedékenyek az X-Faktor mentorai?http://www.life.hu/bulvar/20141003-nagy-fero-a-beatrice-zenesze-szerint-engedekenyek-az-x-faktor-mentorai-foleg-alfoldi-robert.htmlNagy Feró most már érti, miért kritizálták a döntéseiket a nézők a tehetségkutatóban. Állítja, kívülről tényleg más minden.TV + Bulvár--A kómából hozta vissza szerelmét az X-Faktor tehetségehttp://www.life.hu/intim/20140929-krizsma-gwendolin-sarmen-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-a-komabol-hozta-vissza-szerelmet.htmlKrizsma Gwendolin Sármen, az X-Faktor énekesnője a súlyos balesetet szenvedett párját, Steve-et visszahívta az életbe.IntimRTLKLUBSzakítása miatt jelentkezett az X-Faktorba a jóképű színészhttp://www.life.hu/bulvar/20140925-borbely-richard-szinesz-is-jelentkezett-az-x-faktorba-a-tehetsegkutatoba-menekult-szakitasa-utan.htmlBorbély Richárd színészként már több társulatban is bizonyított. Szakítása után pedig úgy döntött, az X-Faktor színpadán is próbára teszi magát. TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.