Zámbó Krisztián boldog, hogy apja özvegyére rátalált a szerelem

Zámbó Jimmy özvegy szerelem Edit asszony Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rokonszenvesnek találják és elfogadják Zámbó Jimmy özvegyének új szerelmét a Zámbó család tagjai, köztük Zámbó Krisztián is. Az asszony hat év után először beszélt arról, hogy évek óta együtt van valakivel.

Évekkel ezelőtt ismerte meg új párját Zámbó Jimmy özvegye, Edit. Az asszony sokáig nem beszélt a zöldségesként dolgozó, nála nyolc évvel fiatalabb Tiborról, de most egyetlen magazinnal kivételt tett. Mivel sem a fotókat nem mutathatjuk meg, de a cikk tartalma sem idézhető, ezért itt és most nem tudjuk bizonyítani, mennyire hasonlít Tibor az elhunyt énekesre. (Nagyon.)

Forrás: Szabo Balazs / Life.hu

Az biztos azonban, hogy Jimmy előző házasságából született fia, Zámbó Krisztián örül annak, hogy Edit asszonyra rátalált a szerelem. "Nem várhatjuk el tőle, hogy örökre egyedül legyen. Elfogadtuk az új párját, akivel már én is többször találkoztam" - nyilatkozta a Blikknek Krisztián, aki azt is elárulta, hogy a házban még mindig ugyanúgy van minden, ahogyan az édesapja hagyta, a képei is kint vannak a falon. "Tudom, hogy Edit még mindig szereti őt, és a szívében őrzi" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.