Sztárban sztár Dukai Regina kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ötödik élő show végén Dukai Regina és Hevesi Tamás álltak Till Attila mellett. Végül az énekesnő-modell esett ki. Reginek sok rajongója van, akik nagyon szeretik, de sokan vannak, akik alig várták, hogy bekövetkezzen, ami történt.

"Ez így tökéletes, ahogy van" - mondta Tillának Dukai Regina, miután kiderült, neki kell mennie a show-ból. Az szőke szépség nagyon szégyellte volna magát, ha olyan énekesek mellett tud tovább menetelni, mint Tóth Vera, Hevesi Tamás, Keresztes Ildikó vagy Pál Dénes. A Sztárban sztár Facebook-oldalán is sokan vannak, akik örülnek neki, hogy Regina ment a show-ból.

Forrás: TV2

Az első reakciók ("Végre!") után volt, aki bővebben is kifejetette, amit gondol: "Azért vicc lett volna, ha Hevesi esik ki. Ettől függetlenül Regina eddig ma volt a legjobb, persze magához képest."
Sokak már a produkció után elmondták, mennyire nem tetszett nekik Regina - és nem csak most.
"Most már tényleg menjen haza, középszerű unalmas, és vértelen minden produkciója" - írja az egyik kommentelő. Mások a sótlan jelzőt használta. Más szerint döbbenet, hogy eljutott az ötödik adásig, és van olyan is, aki szerint csak azért nem adnak neki nehéz feladatot (persze, laikus füllel nehezet), nehogy beégjen.

Azért nagyon sokan vannak, akik szerint Regina nemcsak szép, hanem tehetséges is, aki rengeteg fellépéssel rengeteg pozitív visszajelzést kap. Hát, ezt nem tudjuk fokozni.

Kinek a bőrébe bújnak a sztárok legközelebb?

Tóth Vera - Caramel
Sipos Peti - Lenny Kravitz
Keresztes Ildikó - Meződi József (Apostol együttes)
Kökény Attila - John Travolta
Pál Dénes - Headaway
Hevesi Tamás - Sipos F. Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.