motorbaleset pilóta Suzuki Forma-1 baleset Jules Bianchi Róma Andrea de Cesaris
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Motorbalesetben életét vesztette Andrea de Cesaris. Az 55 éves, korábbi Forma-1-es pilóta szülővárosában, Rómában hunyt el.

Az elmúlt hétvége a Forma-1 történetének egyik legszomorúbb napja. Amíg Jules Bianchi súlyos balesetet szenvedett a Japán Nagydíjon és jelenleg is az életéért küzdenek, addig Andrea de Cesaris egykori versenyző életét vesztette egy motorbalesetben, Rómában.

Andrea De Cesaris (elöl) Forrás: AFP/Karim Jaafar

Annyit tudni, hogy Suzukijával a szalagkorlátnak csapódott – írja a formula.hu. Rengeteg, több mint 200 verseny van a háta mögött, pályafutása során megfordult a McLaren, a Ligier, a Minardi, a Jordan, a Tyrrell és Sauber csapatainál is, bár versenyt soha nem nyert.

Lélegeztetőgépre kapcsolták Jules Bianchithttp://www.life.hu/drlife/20141006-jules-bianchit-lelegeztetogepre-kapcsoltak-baleset-volt-a-forma-1-ben.htmlVasárnap délután még pozitív hírek érkeztek a Forma-1-es pilóta állapotáról, most azonban úgy tűnik, mégsincs jól a Marussia versenyzője. Dr. Life--Jules Bianchi túl van az első műtéten - önállóan lélegzikhttp://www.life.hu/drlife/20141005-jules-bianchi-a-forma-1-pilotaja-sulyos-fejserulest-szenvedett.htmlEszméletlen állapotban vitték kórházba és megműtik a francia Jules Bianchit, aki súlyos balesetet szenvedett vasárnap a Forma-1-es világbajnokság Japán Nagydíján- adta hírül az MTI.Dr. Life--Az Iszlám Államnak könyörög fia szabadon engedéséért a beteg apahttp://www.life.hu/news/20141004-john-cantlie-edesapja-a-81-eves-gegerakos-ferfi-a-korhazi-agybol-konyorog-az-iszlam-allamnak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az Iszlám Állam kivégezte negyedik túszát is, a 47 éves Alan Henninget. A brit taxisofőr megöléséről szóló videóban, ahogy korábban is, megnevezték, ki lesz a következő...News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.