Celeb vagyok ments ki innen VV Zsófi párna Aurelio szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Aurelio és VV Zsófi a ValóVilág alatt folyton marta egymást, ám a show végeztével egymásra találtak. Azóta úsznak a boldogságban, és minden idejüket együtt töltik. Most viszont a fiú hosszú útra indul, hiszen a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik szereplőjeként áll helyt majd a dzsungelben. Mi lesz Zsófival?

A villa egykori cuki lánya nagyon hiányolja majd kedvesét a hosszú hetek alatt, de teljes mértékben megbízik benne. Úgy gondolja, a kapcsolatuk átvészeli majd a külön töltött időt, de ehhez néhány szabályt be kell tartania a VV6 macsó győztesének. A legfontosabb, hogy a megcsalás gondolatát is verje ki a fejéből, mert akkor vége mindennek.
„Azt mondta, megpróbálja végigcsinálni. Én úgy gondolom, hogy kitartó ember, és ha az van a szeme előtt, hogy ő ezt meg akarja nyerni, akkor bármire képes. A legnagyobb feladat számára a pókok elleni félelmének legyőzése lesz, de azt ígérte, megbirkózik az akadályokkal. A kisebb pókokkal már megbarátkozott, és otthon is ő tünteti el őket, de egy tarantulától már tuti frászt kapna" - nevetett Zsófi, aki a következő hetekben kiköltözik Aurelio nyereménylakásából és édesanyjánál fog lakni.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nem vagyok féltékeny típus, viszont nem szeretnék csalódni benne. Nagyon fog nekem hiányozni, üresek lesznek nélküle a mindennapok, de ígéretet tettünk egymásnak, hogy erősek leszünk. Úgy érzem, elég erős a kapcsolatunk, és mindent megbeszélünk, ha kell. Szeretjük egymást, és én bízok benne, hogy rá sem fog nézni másik nőre. Ezt remélem, be is tartja, hiszen az egész ország látja, mit művel a tévében. Kapott tőlem egy párnát, amit magával vitt, és így mindig érezheti, hogy mennyire szeretem, és várom haza" – mesélte Zsófi, aki Aurelióval már le is fixálta, mi lesz a terv, ha a fiú egyszer hazajön.

„Ha hazajön, be szeretnénk iratkozni egy nyelviskolába, hogy letegyük a középfokú angol nyelvvizsgát. Aurelio folyékonyan beszél németül, azt én is próbálgatom, de az angolt mindkettőnknek fejlesztenie kell."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.