Aki nem látszik, nem játszik – indul az új interaktív reality társasjáték a neten

Forrás: Thinkstock -
Interaktív társasjáték Magyaroroszág A szoba reality jelentkezés néző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November második felében startol Magyarország első élőben közvetített reality társasjátéka, A Szoba. A nézők éjjel-nappal figyelemmel kísérhetik a neten a versengést, sőt, ők határozzák meg, mit tegyenek, vagy mit ne tegyenek a játékosok A Szobában.

A cél, hogy a versenyzők berendezzék A Szobát, amelyet teljesen üresen vesznek birtokba. Egy hónapon át 11 játékos küzd a több milliós nyereményért. Egyszerre mindig 2 játékos vetélkedik egymással, és próbálja bebizonyítani, hogy ő a jobb. Ha a versenyző 3 nap alatt nem nyeri el a nézők szimpátiáját, pakolhat, és máris új játékos költözik a helyére. Ha viszont a közönségnek tetszik a játéka, újabb 3 napot maradhat.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Magyarországon még nem volt korábban hasonló interaktív, napi huszonnégy órán keresztül élőben közvetített, reality társasjáték. A nézők is kiveszik a részüket, hiszen ők irányítják a lakók életét, ők döntik el, milyen feladatot kapjanak, jutalmazhatnak és büntethetnek. A gondolkodtató, ügyességi, műveltségi, illetve szórakoztató feladatok taktikus megoldásával a játékosok berendezési tárgyakat szerezhetnek maguknak.

Ágy vagy csocsóasztal jár nekik az első nap? Természetesen ezt is a nézők, így akár te is meg szavazhatod, várhatóan nem kis feszültséget generálva a lakók között.

Az nyer, aki a 30. napon este a szobában tartózkodik, és szimpatikusabb, mint a társa. Ő az, aki mindent visz: az összes bútort, berendezést, amelyet a lakók egy hónap alatt gyűjtöttek.

A játékosok teljesítményét percről-percre értékelhetjük az aszoba.hu weboldalon.

Gyere szobára!

Még tart a jelentkezés. Ha kipróbálnád magad Magyarország első reality társasjátékában, gyere! 18 év felett bárki jelentkezhet a játékba, de vigyázz, minden mozdulatodat figyelni fogják! A nézők ugyanis mindent látnak, ha tetszel, maradhatsz, ha nem tetszel, kiesel! Ha bevállalós vagy, jelentkezz az info@aszoba.hu email címen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.