Győzike újra forgat az Édes Életben és megszerezte a Nagy Ő műsorjogait

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Nagy Ő (tévéműsor) Bea asszony TV2 Celeb vagyok, ments ki innen! kirúgás Győzike visszatérés Édes Élet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman a TV2-s kirúgása után a héten visszatérhetett az Édes Életbe, ráadásul a Nagy Ő folytatását forgatja saját produkciós cége. Közben Bea asszony saját műsort kap?

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Győzikét kirúgták az Édes Életből, miután a stáb egyik hölgytagjával durván viselkedett. A csatorna azonban úgy tűnik, visszavette. A TV2 programigazgatója szerint azonban kevesebb gázsit kap és szigorúbb lett a szerződése.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Egy idő után úgy véltük, tudunk vele együttműködni, és nem lesz ebből probléma. Bízom benne, hogy tanult az esetből. A lapok által említett hatmillió nem igaz, rosszabb feltételekkel vettük vissza. Anyagilag nem járt jobban, és a többi kondíciót tekintve is szigorúbb a szerződés. Ha nem tudunk együttműködni, a szerződés bármikor felbontható, még botrány sem kell hozzá" – mondta az Origónak adott interjúban György Bence programigazgató. Hozzátette: a reality főszereplői forgatási naponként kapnak gázsit, azaz nem havi fizetés jár – ha nem forgatnak, nincs pénz sem.

Közben Bea asszony a konkurens csatornánál küzd a dzsungelben, kérdés, mi lesz, miután onnan hazajön, simán forgathat tovább az Édes Életben? Az Origo felvetésére erről a TV2 nem tudott mit mondani, az RTL pedig csak annyit válaszolt, hogy a szerződéseik nem tartoznak a nyilvánosságra.

Győzike pedig arról beszélt a portálnak, hogy Beának hamarosan indul egy új műsora, talán épp az RTL-csoport valamely csatornáján, ezért kérdéses, hogy ő visszatérhet-e az Édes Életbe. „Minket kirúgtak a TV2-től, de hamar találtunk munkát. A feleségem aláírt a dzsungeles műsorba, a TV2 pedig inkább visszavett, mert tudja, hogy a nézettség csak Győzivel az igazi!" – kommentálta. „Amúgy pedig igenis keményen dolgozunk, én például megszereztem a Nagy Ő című műsor jogait, azt készítjük a saját gyártócégemmel" - árulta el Győzike.

A teljes interjút IDE kattintva tudod elolvasni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.