Kamu a 12 éves norvég kislány esküvője

Forrás: theasbryllup.blogg.no -
kampány esküvő kamu házasság blog kislány Norvégia gyermekjóléti szolgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitaláció volt Thea története: a sztorit egy gyermekjóléti szervezet kampány részeként használták fel figyelemfelhívás céljából.

Thea történetét már jól ismerjük: a 12 éves norvég kislány most hétvégén állna oltár elé 37 éves vőlegényével, ezzel pedig ő lett volna az első gyermekmenyasszony hazájában.

Egy kép Thea blogjáról Forrás: theasbryllup.blogg.no

Thea blogot indított az esküvő előkészületeit feldolgozó időszakról – ám mint kiderült, semmilyen valóságalapja nem volt a dolognak. Mert bár a kislány történetére azonnal rákattantak az olvasók, hatalmas felháborodást kiváltva belőlük, a sztorit tudatosan használták fel egy gyermeki jólétért felelős kampányban. A Plan International nevű szervezet így akart rávilágítani a tényre, miszerint naponta 39 ezer gyereket kényszerítenek házasságra.

Azt hiszed, láttál már igazán rossz házasságot? Nézd meg ezeket!http://www.life.hu/kult/20141002-filmosszeallitas-a-holtodiglan-premierje-kapcsan-a-rossz-hazassagokrol.html"A boldog családok mind hasonlók egymáshoz, minden boldogtalan család a maga módján az" - írta a nagy Tolsztoj Leó, a filmesek pedig elhitték neki, és máig előszeretettel viszik vászonra rettenetes házasságok történetét. Mi kiválogattuk közülük a tényleg legszörnyűbbeket, nem elfeledkezve az október 2-ától látható, bravúrosan remek Holtodiglanról.KultThinkstockNincs cukibb a világon, mint egy kislányába szerelmes Ryan Goslinghttp://www.life.hu/csalad/20140924-ryan-gosling-es-eva-mendes-kimerultek-a-baba-koruli-teendokben-ryan-gosling-odaig-van-kislanyaert.htmlMég mindig keveset tudunk az újdonsült sztáranyukáról és -apukáról, egy közeli forrásuk azonban beszámolt a szülést követő első napokról.CsaládOrigoA gyerekmenyasszonyok tragédiájahttp://www.life.hu/intim/20130213-iskola-helyett-hazassag-a-gyerekmenyasszonyok-tragediaja.htmlÉvente tízmillió kislányt adnak férjhez a világon beleegyezésük nélkül. A következmények szörnyűek: nemi és fizikai erőszak, túl korai terhességek, amelyek az anyára és a magzatra is veszélyesek, életre szóló sérülések, idő előtti halál - voltaképpen mindez nem más, mint a gyereklányok intézményesített rabszolgasága. A törvény ugyan tiltja ezt a gyakorlatot, mégsem látszik a megoldás. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.