Küldd fel magad a Marsra!

NASA név Mars bolygó regisztrálás űrhajó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány kattintással akárki ott hagyhatja lábnyomát, pontosabban a nevét a bolygón. Mutatjuk, hogyan.

Itt a vissza nem térő lehetőség: ha ténylegesen nem is léphetsz a Marsra, a NASA kezdeményezésének hála most mégis ott hagyhatod a nyomod a vörös bolygón – írja a hvg.hu. A szervezet decemberben küldi első repülésére új Orion űrhajóját, amely egy érme nagyságú chipet is szállít majd, rajta az október 31-ig regisztrált nevekkel. Aki kedvet kapott hozzá, az kattintson IDE! A Life.hu is kipróbálta és minimális angol nyelvtudással, tényleg nagyon gyorsan és egyszerűen lehet használni a felületet.

Ilyen lesz a te beszállókártyád is:



Ezt látják az űrhajósok az ablakból http://www.life.hu/kult/20131216-lenyugozo-video-a-nasa-tol-a-vilag-az-ablakomon-kivul-kisfilm-bemutatja-mit-latnak-az-urhajosok-az.html Először lehet megcsodálni, milyen látványban részesül egy űrhajós, ha kinéz az ablakán. Elképesztő videó következik. Kult A Mars trónvesztése - a harc és a szex bolygója http://www.life.hu/horoszkop/20120831-a-mars-bolygo-a-curiosity-felfedezo-expedicioja-utan-elvesziti-hatalmat.html Azt, hogy az égitestek gyakorolnak e hatást az emberi sorsokra, évezredek óta nyitott kérdés. Horoszkóp A földi élet a Marsról származik? http://www.life.hu/horoszkop/20130830-egy-uj-elmelet-szerint-az-elet-eloszor-a-marson-alakult.html Új bizonyítékok szerint az élet először a Marson alakult ki, majd meteoritok révén érkezett a Földre. Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.