A férfi, aki végigfotózta Bianchi balesetét, de soha nem hozza nyilvánosságra a képeket

Forrás: www.facebook.com/pages/Vladimir-Rys-Photography -
pilóta fotós Forma-1 baleset Jules Bianchi Vladimir Rys
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungaroringen is járt az a cseh fotós, akinek az egyik szenvedélye, hogy a száguldó cirkusz legnagyobb pillanatait kapja lencsevégre. Vladimir Rys kezében gép volt akkor is, amikor Jules Bianchi vasárnap balesetet szenvedett. A férfi mégsem teszi közzé a fotókat - bármennyi is fizetnének érte.

Jules Bianchi a Japán Nagydíjon elszenvedett szörnyű balesete óta az életéért küzd egy kórházban. Ez az elmúlt húsz év legsúlyosabb balesete a Forma-1-ben. A napokkal ezelőtti, utolsó hivatalos közlemény szerint a súlyos agysérülést szenvedett sportoló állapota kritikus, de stabil. A pilóta balesetét közvetlen közelről látta Vladimir Rys cseh fotós, aki dokumentálta, amikor a sportolót elsősegélyben részesítették. Azonban sokkal jobban szereti ezt a sportot és tiszteli a versenyzőket annál, hogy eladja a fotókat - idézi a Lidovky.cz portált a Motorsportal.hu. A képeket kizárólag az eset kivizsgálásához adta oda a FIA-nak.

Vladimir Rys Forrás: www.facebook.com/pages/Vladimir-Rys-Photography

A fotós ugyan úgy döntött, soha nem teszi közzé a képeket, a balesetről beszámolt a lapnak: "(...) láttam Bianchit, ahogy megérkezik a kanyarba, majd elveszíti az irányítást az autója felett. Részben takarásban voltam, de láttam, hogy eltalálta a darus kocsit, ami a levegőbe emelkedett. Hatalmas ütközés volt. Odaszaladtam a baleset helyszínére, és három pályabíró elsősegélyben részesítette éppen" - mondta. Amikor azt látta, hogy a pilóta feje a cockpit oldalának dőlt, tudta, hogy nagyon nagy a baj. Az autó is teljesen összetört. Az sem volt szép látvány, ahogy a 25 éves pilótát próbálták kiemelni az autóból, miközben már jöttek is a lepedővel, hogy eltakarják. Ekkor száz százalékosan biztos volt benne, hogy nagyon rossz a helyzet. Nem ő volt az egyetlen, aki az esetet fotózta - közülük egyről már biztosan tudja, hogy eladta a képeket.

Két fotós, aki nem fotózta le vajudó Katalin képeit

Hetekig is állomásoztak fotósok annál a kórháznál, amelyben Katalin hercegnő világra hoozta György herceget, mégsem készült egy fénykép sem arról, amikor bevitték a kórházba. Egy fiatal, 24 éves férfi, Jesal Parshotam volt az első, aki ott volt a történelmi pillanatnál, mégsem kattintott. Miért? Ebben a cikkünkben elolvashatod.
Schumacher orvosa kezeli Bianchithttp://www.life.hu/drlife/20141008-jules-bianchi-forma-1-es-pilota-allapotat-michael-schumacher-orvosa-gerard-saillant-felugyeli.htmlA vasárnapi Forma-1-es futamon súlyos balesetet szenvedő Jules Bianchi állapotát a hírek szerint Michael Schumacher egykori agyspecialistája, Gérard Saillant felügyeli.Dr. Life--Közleményt adott ki Bianchi családjahttp://www.life.hu/drlife/20141007-jules-bianchi-csaladja-kozlemenyt-adott-ki-a-japan-nagydijon-balesetet-szenvedett-pilota-kritikus-de.htmlCsaládja keddi közlése szerint továbbra is kritikus, de stabil az állapota Jules Bianchinak, a Marussia Forma-1-es csapat francia pilótájának, aki autójával egy mentést végző darunak ütközött, és súlyos fejsérüléseket szenvedett a vasárnapi Japán Nagydíjon.Dr. Life--Lélegeztetőgépre kapcsolták Jules Bianchithttp://www.life.hu/drlife/20141006-jules-bianchit-lelegeztetogepre-kapcsoltak-baleset-volt-a-forma-1-ben.htmlVasárnap délután még pozitív hírek érkeztek a Forma-1-es pilóta állapotáról, most azonban úgy tűnik, mégsincs jól a Marussia versenyzője. Közben a család megérkezett a kórházba. Barátnője pedig Twitteren üzent.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.