Félpucéran pózol Anne Hathaway - Nem ezért, de utálják

Anne Hathaway címlap színésznő pucér félpucér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harper's Bazar készített címlapinterjút Anne Hathawayjel, aki meglepőt nyilatkozott. Tisztában van vele, hogy sokan utálják, és bár nem tudja, miért van ez, már nem érdekli. Inkább megmutatta gyönyörű testét. 

Te mit tennél, ha úgy éreznéd, az egész világ gyűlöl? Anne szerint erőt kell meríteni belőle, és továbblépni, még akkor is, ha fogalmad sincs, mivel vívtad ki a támadásokat és a megvetést. Ő sem tudja. Hozzátette, már nem zavarja mások véleménye, és ezt nagyon felszabadítónak érzi. Most, hogy ennyire laza lett, le is dobott magáról szinte minden ruhát a magazin kedvéért. Egyébként pedig a következő filmjén, a The Internen dolgozik. Izgatottan várja a novembert, amikor is Amerikában bemutatják a legújabb filmjét.

Forrás: Harper's Bazar

Minél drágább a jegygyűrű, annál rövidebb a házasság? http://www.life.hu/intim/20141010-emory-university-kutatoi-szerint-minel-dragabb-a-jegygyuru-annal-rovidebb-a-hazassag.html Minél nagyobb a szerelem, annál nagyobb a jegygyűrű? Nos, vannak, akik ragaszkodnak ehhez a hagyományhoz. Az Emory University kutatói azonban ennek az ellenkezőjét bizonyították be. Intim Origo Oroszlánt engedtek az ágyukba Melanie Griffith szülei http://www.life.hu/news/20141010-tippi-hedren-es-ferje-noel-mashal-melanie-griffith-szineszno-egyutt-eltek-egy-oroszlannal-neillel.html Tippi Hedren és férje, Noel Mashal - Melanie Griffith színésznő szülei - 1971-ben fogadták be Neilt, az oroszlánt, hogy filmet forgassanak vele. News Origo Megszólalt Bianchi édesapja http://www.life.hu/drlife/20141010-jules-bianchi-forma1-versenyzo-edesapja-philippe-bianchi-nyilatkozott.html Ahogy megírtuk, október 5-én, a Japán Nagydíjon súlyos baleset érte a Forma-1-versenyzőt, Jules Bianchit. A sportolót eszméletlen állapotban, súlyos fejsérülésekkel vitték kórházba és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Bianchi állapota stabil, de válságos - kiterjedt agysérülést szenvedett -, derült ki a család közleményéből. Most a francia Nice-Matin című lapnak Philippe Bianchi, Jules édesapja nyilatkozott. Dr. Life --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.