Majka lesz Ördög Nóra műsorvezetőtársa

TV2 műsorvezető Majka Rising Star Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra társat kapott! Majoros Péter lesz Nóra műsorvezetőtársa az október 26-án induló Rising Starban. A szókimondó rapper izgatottan várja a közös munkát és a TV2 legújabb énekes tehetségkutató műsorának indulását.

A Rising Star válogatóján jártunk korábban, kattints IDE és tudd meg, kik lesznek a jövő sztárjai!

A Life.hu tippje bejött! Ütős párossal indul két és fél hét múlva a Rising Star. Ördög Nóra mellett ugyanis Majoros Péter Majka vezeti majd a TV2 énekes tehetségkutató műsorát. A népszerű rapper nemcsak az élő show alatt kap szerepet, hanem a Rising Star Super TV2-n futó háttérműsorának is házigazdája lesz.

Forrás: TV2

„Nagyon boldog vagyok, hogy a TV2 engem választott, és én lehetek a Rising Star egyik műsorvezetője. Ez egy teljesen új feladat, új kihívás nekem. Bele is néztem pár külföldi adásba, alig várom, hogy elkezdjünk dolgozni" – mondta Majka.

A közös munkát Ördög Nóra is nagyon várja.

„Érdekes és nagyon izgalmas párosítás ez, aminek én kifejezetten örülök. Várom, hogy Majka laza személyisége mit fog belőlem kihozni. Úgy gondolom, hogy nagyon illik a Rising Star frissességéhez, újszerűségéhez és biztos vagyok benne, hogy mellette a nézőknek én is egy újabb, lazább oldalamat tudom megmutatni majd" – árulta el a műsorvezető.

Menetrend

Október 26-án, a Sztárban sztár döntője után indul a Rising Star. A show első két epizódjában zajlik az énekesek kiválasztása, november 2-án pedig bemutatkozik a műsor egyik leglátványosabb eleme, a gigantikus ledfal is. Ebben az epizódban mutatják be továbbá, hogy a műsorhoz kapcsolódó applikáció segítségével miként tud a néző a későbbiekben beavatkozni az énekesek sorsába. A Rising Star nagyszabású, élő show-műsorai november 9-én indulnak.

Ördög Nóra kissé bizonytalan a Rising Star miatthttp://www.life.hu/bulvar/20141003-ordog-nora-izgul-a-rising-star-miatt-de-azt-mondja-a-musorvezetes-olyan-mint-a-biciklizes.htmlA Rising Star műsorvezetője, Ördög Nóra kicsit bizonytalan a hosszú kihagyás miatt, de úgy véli, a műsorvezetés olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni.TV + Bulvár--Cinthya Dictator a Rising Starban próbálkozikhttp://www.life.hu/bulvar/20140923-cinthya-dictator-az-tv2-edes-elet-sztarja-a-rising-starban-es-a-sztarban-sztarban-kaphat-stylist.htmlCinthya a Rising Star stylistja mellett kaphat asszisztensi feladatot, előtte pedig a Sztárban sztárban bizonyíthat, ahol Tilla öltözőjében kezdett.TV + Bulvár--Majkával vezeti a Rising Start Ördög Nóra?http://www.life.hu/bulvar/20140821-ordog-nora-es-majka-a-tv2-musorvezetoi-vezetik-majd-a-rising-star-tehetsegkutato-musort.htmlBár Kasza Tibi és Fluor is harcba szállt a műsorvezetői posztért, állítólag Majka „nyerte el" Ördög Nóra kezét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.