Szemkápráztató bombanő került az X-Faktor élő show-jába

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Andrea Szikora Róbert X-Faktor Puskás Peti Little G Weevil mentor Jakab Péter Izabella tiszta lap Krizsma Gwendolin Sármen Geszti Péter Ilyés Jenifer RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este kiderült, kiket visz magával az X-Faktor élő show-jába Little G Weevil és Szikora Róbert. A Life.hu favoritja köztük van, így mi örültünk, viszont a másik nagy kedvencünk egyelőre tiszta lapot kapott. Ilyés Jenifer pedig nemcsak jól énekel, de a legtutibb csaj is az X-Faktor történetében. 

Szombaton nehéz döntés előtt álltak a mentorok. Little G Weevil Mentorházában kellemes zenélés fogadta Geszti Pétert, aki G mentorsegédje lett. A két zenész nehéz nap előtt állt, hiszen sorsokról kellett dönteniük. „A legfontosabb a lélek, erre figyeljen mindenki" – hívta fel a kis csapat figyelmét Little G Weevil, aki végighallgatva a produkciókat döntött.

Forrás: RTLKLUB

Az első továbbjutó Horányi Juli lett, akit a mentorok angyalkának becéznek. Különleges, finom egyéniség, helye van G mellett. A második továbbjutó, a mi nagy kedvencünk, a zenetanár és vallásos Andelic Jonathan, aki könnyek között fogadta a jó hírt, mi pedig nyugtáztuk, az egyik favoritunknak már tutti helye van az élő show-ban. A "Tiszta lappal" Horváth Krisztiánt lepte meg a mentor, ezért a fiú még egy hétig izgulhat, bekerül-e a legjobbak közé. A harmadik továbbjutó pedig Kállai-Kiss Zsófia lett, aki majdnem összeroppant a hír hallatán, ugyanis a műsorban történt újítás miatt, amikor látta, hogy Horváth Krisztián leült a továbbjutók közé, azt hitte, neki már nincs helye Little G Weevilnél.

Forrás: RTLKLUB

A sok izgalom után Szikora Róbert és mentorsegédje, Puskás Peti Mentorháza következett, a lányokkal. Az erős mezőny hatalmas meglepetéseket tartogatott. A mi egyik kedvencünk, Krizsma Gwendolin egyelőre nem biztos továbbjutó, ő lett ugyanis Szikora Róbert tiszta lapos indulója. Hogy ez mit jelent, arról itt olvashatsz.

Forrás: facebook/X-Faktor

A mentor cukin évődött a lánykáival, de végül sikerült kiválasztania, kiket visz magával a show-ba. Az első továbbjutó, Jakab-Péter Izabella, aki bár szépen énekelt bennünk nem mozgatott meg semmit. Talán az élő show-ban majd mutat valami lehengerlőt, legalábbis a mentora biztos így gondolja, ha továbbjuttatta. A második továbbjutó Tóth Andi lett. Szinte biztosak voltunk benne, hogy a hatalmas energiákkal rendelkező 15 éves lánynak helye van az élő show-ban, ezért nem okozott meglepetést mentora döntése. A harmadik továbbjutó pedig llyés Jenifer, aki a tehetségkutató történetében a legjobb nő, ezt bizton állíthatjuk. Szuper alak, remek hangi adottságok. Szikora Róbert meg is osztotta Petivel azon félelmeit, hogy a lány szépsége mennyire vonja majd el a hangjáról a figyelmet, de végül továbbjuttatta a lányt.

Forrás: RTLKLUB

Így az élő show mezőnyének fele és két „tiszta lapos" versenyző már kiderült. Vasárnap pedig megtudhatjuk, Tóth Gabi kiket visz magával a csapatok közül és Alföldi Róbert a fiúk mezőnyéből kikkel fog dolgozni az elkövetkezendő hetekben.

Szeretne kitörni a mélyszegénységből az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/bulvar/20141010-horvath-krisztian-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-nagy-lehetoseg-elott-all-hogy-kitorjon-a.htmlHorváth Krisztián élete legnagyobb lehetőségének tartja, hogy bekerült az X-Faktorba, Little G Weevil Mentorházába. A hétvégén kiderül, sikerült-e Krisztiánnak megfordítani az életét.TV + BulvárRTLKLUBGeszti Péter visszatért az X-Faktorbahttp://www.life.hu/bulvar/20141009-geszti-peter-az-rtl-klub-x-faktoranak-egykori-mentora-visszatert-es-mentorseged-lesz-little-g-weevil.htmlAz egykori mentor, Geszti Péter, Little G Weevil mentorsegédje lesz a Mentorházban. Péter a Life.hu-nak mesélt az izgalmas feladatról.TV + Bulvár--Sokat bántották gyermekkorában az X-Faktor énekesnőjéthttp://www.life.hu/bulvar/20141008-krizsma-gwendolint-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnojet-sokat-bantottak-csufoltak-gyermekkoraban.htmlKrizsma Gwendolin legközelebb hétvégén, a Mentorházban bizonyíthat és hamarosan az is kiderül, sikerül-e bejutnia az élő show-ba. A lány bevallotta, nem mindig volt ilyen sikeres és sokszor bántották társai az iskolában.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.