Egy hete eltűnt Görög Zita édesanyja - A műsorvezető segítséget kér

édesanya Görög Zita felhívás eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat reggel sívszorító posztot tett ki Facebook-oldalára Görög Zita: egy hete nem találják az édesanyját. Néhány óra múlva az asszony előkerült.

"Az Édesanyámat egy hete nem találjuk! Kérlek segítsetek! Rónai Juditnak hìvják! Óbuda és Zugló környékén járjatok nyitott szemmel! Valószinűleg fekete zakót és nadrágot visel, egy régi rózsaszìn táskával. 175 cm magas, molett testalkatú. Mindenkinek nagyon köszönöm!" - írta nyilvános Facebook-oldalára a modell-műsorvezető, aki fényképet is megoszott anyukájáról. Néhány óra múlva már arról számolhattunk be, hogy az asszony előkerült.

Teendők eltűnt személy keresése esetén

1. Beszélj a családtagokkal és a barátokkal, hogy tudják-e hová mehetett, hol lehet most a személy, aki eltűnt.
2. Ellenőrizd a telefonhívásokat, derítsd ki, kiket hívhatott utoljára.
3. Nézd meg, hogy magával vitte-e az útlevelét, személyes iratait.
4. Ellenőrizd az eltűnt személy lakóhelyét, nézd meg, hiányzik-e valami? Ha igen, készíts egy listát.
5. Érdeklődj a közeli busz-, vasúti pályaudvarokon.
6. Jelentsd az eltűnést a rendőrségen.
7. Ellenőrizd a bankszámlát, nézd meg, hogy hiányzik-e pénz róla, ha igen, nézd meg, mikor és hol történt a pénzfelvétel.
8. Készíttess szórólapokat, és ragaszd ki őket a környéken amilyen gyorsan csak tudod.

Korábbi cikkünkben, amelyben a tippeket olvashatod, a világ legrejtélyeseibb eltűnéseit gyűjtöttük össze.
Görög Zita az RTL Klubon kapott műsorthttp://www.life.hu/bulvar/20140908-gorog-zita-modell-a-megasztar-egykori-musorvezetoje-az-rtl-klubon-a-trendmania-cimu-musort-vezeti.htmlA Trendmánia című műsor háziasszonya lett Zita, aki csillogó szemekkel mesélt új feladatköréről.TV + Bulvár--Így őrzi meg szépségét Görög Zitahttp://www.life.hu/trend/20130924-igy-harcol-gorog-zita-a-rancok-ellen.htmlBár túl van a harmincon, az ismert modell nem fél az öregedéstől, mivel megtalálta a tökéletes megoldást a ráncok ellen - írja a Bors.TrendGörög Zita intim fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20140703-gorog-zita-a-termeszetes-szules-mellett-teszi-le-a-voksat-a-facebookra-intim-szoptatos-fotot.htmlMeghitt pillanatát, Lotti lányának szoptatását osztotta meg a Facebookon Görög Zita.CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.