Tóth Gabi fashion week X-Faktor 2014 ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabitól megszoktuk a szexi szereléseket, mégis mindig kíváncsiak várjuk, éppen melyik ruhadarabban szexizik egy sort.

Az X-Faktor mentora imádja a szexi ruhákat, teljesen mindegy, hogy éppen a műsorban szerepel, a színpadon áll vagy csak a rajongóival osztja meg, miben fog fellépni legközelebb. Egy hét múlva már az X-Faktor élő show-jában tér vissza álomhajjal és valószínűleg valamilyen nagyon figyelemfelkeltő ruhában. Mivel idén ő lesz az egyetlen női sztár, így sokkal nagyobb figyelmet kap, mint korábban bármelyik mentor. Vajon a rövidke, hátulján végig cipzáras, fehér ruhácska is a műsor egyik szereplője lesz?

Forrás: http://instagram.com/tothgabi

Tóth Gabi alakját vétek lenne takargatni

A tavalyi szériában élő show-ról élő show-ra különlegesebbnél különlegesebb ruhában tündökölt Tóth Gabi és Lilu. A műsor akkori stylistja így nyilatkozott Gabiról, akinek villantásai rendszeresen témát adtak a sajtónak. "Gabi nem egy retusált fotó, hanem egy hús-vér ember. Ő egy vehemens csaj, egy isteni előadó gyönyörű alakkal, ezt pedig vétek takargatni." Kíváncsiak vagyunk, idén miben láthatjuk először.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.