Sipos Peti esett ki a Sztárban sztárból

Forrás: http://sajtoszoba.tv -
TV2 Sztárban sztár kieső kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár hatodik adásában már csak hét énekes mutathatta meg, milyen profin hoz egy másik előadót. A nézők döntöttek: a versenytől Sipos Peti búcsúzott, akit a stúdióban állva tapsoltak meg.

Egy egyéni és egy csoportos produkcióval készültek erre a hétre a Sztárban sztár versenyzői. Tóth Vera például Caramel bőrébe bújt - produkcóját a zsűri majdnem tökéletesre értékelte, a kommentelők többségének viszont nem tetszett, amit látott. Az este legjobb átalakulása díját Vastag Tomi kapta tőlünk, aki az Aposolt együttes énekeseként lépett a színpadra. A hatodik adásból végül Sipos Peti esett ki, így ő nem küzdhet tovább a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért.

Forrás: http://sajtoszoba.tv

Szily Nóra interjúja Sipos Petivel

A Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra akkor beszélgetett Sipos Petivel, amikor az Irigy Hónaljmirigy énekese már túl volt néhány produkción. Többek között azt is megkérdezte tőle, tanult-e valaha énekelni. "Sosem. Egyszer voltam egy gégésznél, mondtam neki, hogy itt meg ott fáj... Kérdeztem, hogy elmenjek-e énektanárhoz, de ő azt mondta - Ne, ha eddig jó volt! Ha megfigyeled, vannak, akik tök jól énekelnek, aztán elmennek egy színházhoz, és elveszítik a saját stílusukat. Kiölik a rockénekesekből a rockot, és attól kezdve csak egy lesz a sok közül. Elmegy a hangja vagy legalábbis más lesz" - válaszolta neki. A teljes beszélgetést ide kattintva olvashatod el.

Ki kinek a bőrébe bújik legközelebb?

Kökény Attila - Freddy Mercury
Tóth Vera - Beth Ditto
Keresztes Ildikó - Shanaya Twaen
Hevesi Tamás - Europe énekese
Pál Dénes - Szécsi Pál
Vastag Tomi - James Arthur

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.