Szulejmán (sorozat) leállás sorozat tiltakozás Celeb vagyok, ments ki innen! folytatás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendkívül népszerű török széria, a Szulejmán november közepétől lesz újra látható az RTL Klubon.

Ahogy a Life.hu is megírta, október 6-tól szünetre ment 6 sorozat az RTL Klub képernyőjéről a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt. A pár hetes leállás hírén vérszemet kaptak a Szulejmán-rajongók: támadták a csatornát és a Facebookon szerveztek tiltakozást. Az már hamarabb kiderült, hogy a Taxi október 19-én folytatódik, sokak kedvence, a Szulejmán viszont csak novemberben.

A Szulejmán november 19-én tér vissza a csatornára és ezután karácsonyig biztosan képernyőn is marad – írja a sorozatwiki.hu.

Az RTL Klub már reklámozza is a folytatást, amelyet IDE kattintva nézhetsz meg!

Kolosi Péter megnyugtatta a Szulejmán-rajongókathttp://www.life.hu/bulvar/20140930-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-szerint-csak-6-hetre-tunik-el-a-szulejman-es-bejelentette.htmlA rendkívül népszerű Szulejmán című török sorozat átmenetileg lekerül az RTL képernyőjéről a Celeb vagyok, ments ki innen! miatt. A nézők kiakadtak, mozgalom indult a széria visszaköveteléséért. Kolosi Péter programigazgató elnézést kért és remek hírrel szolgált a sorozatkedvelőknek.TV + BulvárFotó: Hajdú D. András - OrigoTragédia! Eltűnik Szulejmán az RTL Klubrólhttp://www.life.hu/bulvar/20140924-az-rtl-klub-kepernyojerol-eltunik-ot-sorozat-koztuk-a-szulejman-is-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlA Szulejmán című népszerű török sorozat és más amerikai széria is lekerül az RTL Klub képernyőjéről jó néhány hétig.TV + Bulvár--Egyedülálló anyaként neveli kislányát - Íme, a Szulejmán Hürremjének igazi arcahttp://www.life.hu/csalad/20140725-a-szulejman-sorozat-hurrem-szultanaja-meryem-uzerli-egyedul-neveli-kislanyat.htmlA nagy sikerű török sorozatban a kemény Hürrem szultánát alakító török-német színésznő, Meryem Uzerli a való életben egy bűbájos teremtés, aki most minden idejét nemrég világra jött kislányának szenteli.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.