Kínában kötött ki a Barátok közt egykori színésze, Aradi Balázs

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub -
modell Aradi Balázs Anglia Kína színész Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori színészét modell barátnője vette rá, hogy Kínában próbáljanak szerencsét, ahol modellkedéssel keresik a kenyerüket.

Ahogy a Life.hu is megírta, amikor Balázs távozott a Barátok köztből, azt tervezte, hogy az angliai Kentben kezd új életet, most mégis Kína felé vette az irányt – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub

„A barátnőm már több alkalommal volt kint modellkedni, most pedig vele tartottam, mert mindig is érdekelt a kínai kultúra. Jól haladok, már az alapszintű kommunikációra képes vagyok, és jó pár írásjelet is tudok használni. Úgy gondolom, hogy ilyen tempóval két-három év alatt meg tudom tanulni olyan szinten a nyelvet, ahogy szeretném" – kezdte Balázs, akit lenyűgöz az ázsiai ország.

„A munkák során volt alkalmam egy-két környező városba utazni, a leggyönyörűbb mégsem Kína, hanem a Fülöp-szigetek volt számunkra, ott nyaraltunk kicsit Borival. Tény, hogy Ázsia teljesen más világ. Itt megszokott, hogy a kedves hatvanéves néni olyat köp az utcán, hogy nagyapáink szeme is elkerekedne, vagy hogy esténként a közeli parkba már pizsamában jönnek le futni az emberek. Sőt akad, aki mindezt hátrafelé teszi. De összességében imádom, hogy itt mindenki kedves, mosolyog és nem problémázik kicsinyes dolgokon. A munkamorál pedig egyenes elképesztő, az utcánkban nagyjából egy hét alatt húztak fel egy szépségszalont a semmiből" – lelkesedett a színész.

Bíró Ica bevállalta: vizes pólós, szexi fotók készültek rólahttp://www.life.hu/bulvar/20141013-biro-ica-metal-ladyrol-vizes-polos-szexi-fotok-keszultek-horvatorszagban-eltuntettek-a-mellbimbojat.htmlBíró Ica vizes pólóban pózolt a horvátországi naptárfotózáson. Szerencsére az Édes Élet kamerái is ott voltak.TV + BulvárOrigoFenékrisza és cicisimi: Bódi Sylvi megmutatta melleit a dzsungelnekhttp://www.life.hu/bulvar/20141012-bodi-sylvi-furdes-kozben-mutatta-meg-a-melleit-es-razta-a-feneket.htmlBódi Sylvi azzal az üzenettel utazott Afrikába, hogy 12 év után újra és egyben utoljára szerepel pőrén a nyuszis magazin címlapján, és hogy utána többé nem vetkőzik. Nos, a dzsungel törvényei úgy tűnik, felülírták a celeb terveit.TV + Bulvár--A Mamma mia! láz az egekig érhttp://www.life.hu/bulvar/20141011-mamma-mia-lazban-eg-a-lot-lengyel-legitarsasag.htmlŐrület, hogy a Mamma mia! láz még mindig tart. Ha egy helyen lecseng a világban, akkor felbukkan egy másik szegletében. Még a levegőben is.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.