Bíró Ica bevállalta: vizes pólós, szexi fotók készültek róla

retusálás átlátszó ruha mellbimbó szexi naptárfotó Bíró Ica Horvátország Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica vizes pólóban pózolt a horvátországi naptárfotózáson. Szerencsére az Édes Élet kamerái is ott voltak.

Bíró Ica egy naptárfotózás kedvéért merült el a habokban, Horvátországban. Bár a víz hideg volt, a kövek pedig szúrták, hősiesen pózolt a fotós kamerájának. Egy testhez tapadó, átlátszó ruhadarabot viselt, amely kellően megmutatta Ica idomait. Mi tagadás, a Metál Lady még 57 évesen is bombajól néz ki. Az Édes Élet is ott volt a fotózáson, így az alábbi videóban megnézheted:

A fotókat Varga Csaba készítette Icáról. A Bors szerint kicsit túlretusálták a fitneszladyt: a képeken ugyanis eltűnt a mellbimbója.

Ha már naptárfotózás: a Life.hu-nak sikerült megszereznie Kiszel Tünde 2015-ös naptárának exkluzív felvételeit! A különleges képekért kattints IDE!
Sipos Peti esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141012-sipos-peti-a-sztarban-sztar-hatodik-adasanak-kiesoje.htmlA Sztárban sztár hatodik adásában már csak hét énekes mutathatta meg, milyen profin hoz egy másik előadót. A nézők döntöttek: a versenytől Sipos Peti búcsúzott, akit a stúdióban állva tapsoltak meg.TV + Bulvár--Fenékrisza és cicisimi: Bódi Sylvi megmutatta melleit a dzsungelnekhttp://www.life.hu/bulvar/20141012-bodi-sylvi-furdes-kozben-mutatta-meg-a-melleit-es-razta-a-feneket.htmlBódi Sylvi azzal az üzenettel utazott Afrikába, hogy 12 év után újra és egyben utoljára szerepel pőrén a nyuszis magazin címlapján, és hogy utána többé nem vetkőzik. Nos, a dzsungel törvényei úgy tűnik, felülírták a celeb terveit.TV + Bulvár--Szabó Zsófi bevitt egy mélyütést Krasznai Tündénekhttp://www.life.hu/bulvar/20141011-szabo-zsofi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban-beszolt-krasznai-tundenek.htmlSzabó Zsófi akarva vagy akaratlanul - Balázs szavaival élve - bevitt egy mélyütést Krasznai Tündének. Az adásból csak az derült ki, hogy a szőke lány először Tünde beszédmódját kritizálta, aztán kicsit továbbment.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.