Szerelmes levelekkel ostromolják az X-Faktor énekesnőit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tóth Andrea Szikora Róbert X-Faktor Jakab-Péter Izabella rajongók szerelmeslevél Ilyés Jenifer RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A X-Faktor élő showjába jutott lányokat, Ilyés Jenifert, Tóth Andreát és Jakab-Péter Izabellát már kiszemelték maguknak a rajongók. A Life.hu az első élő adást megelőző sajtótájékoztatón beszélgetett a lányokkal.

Ahogy a Life.hu is megírta, Ilyés Jenifer nemcsak jól énekel, de a legtutibb csaj is az X-Faktor történetében. Tóth Andi a belevaló forróvérű tini, Bella pedig a visszafogott angyaltermészetű szőkeség. Szikora Róbert mentoráltjaival az elmúlt hetekben nagyot fordult a világ és már ostromolják őket az udvarlók.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Próba próba hátán, tánctanár, konditerem minden percünk be van osztva. Nagy az izgalom és a félelem az élő show előtt. Mintha egy más világba csöppentünk volna. A rajongóktól már kapok szerelmesleveleket. Elég furcsa dolgokat írnak. Van, aki jelezte, szeretne megismerni és bármit megtenne azért, hogy a közelembe kerülhessen. Nyílván jól esik ezeket olvasni, de erre nem lehet mit válaszolni" – mesélte Jenifer, aki a nagy szerelemet még várja.

„Felvettem a tempót, minden nagyon király! Jobb, mint suliba járni. A szüleim féltenek, de megbíznak bennem, ha fiúkról van szó, tudják, hogy nekem csak az X-Faktor számít. A rajongó fiúk nagyon édesek, már verset is írtak hozzám, de mindenkinek megmondom, hogy engem most csak a zene érdekel" – mosolygott Tóth Andi.

„Bombáznak levelekkel a rajongók, ami természetesen jól esik. Kapcsolatba most nem gondolkodom, mert olyan ember vagyok, aki túlagyal mindent és százszor felteszem magamnak a kérdést, hogy jól döntöttem-e, erre viszont most nincs időm és szeretném az energiáim az X-Faktorra összpontosítani" – mesélte Bella.

/1410/Felh_20141014154241

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.