Ismét megszólalt Jules Bianchi édesapja: hol javul, hol romlik fia állapota

Forrás: AFP/Alexander Klein -
Japán Nagydíj Michael Schumacher állapot Jules Bianchi apa fejsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A súlyos balesetet szenvedő francia pilóta, Jules Bianchi édesapja őszintén mesélt egy olasz újságnak arról, min mennek keresztül ezekben a napokban.

Jules Bianchit október 5-én érte súlyos baleset a Japán Nagydíjon. A Marussia csapat francia pilótáját súlyos fejsérüléssel szállították kórházba. Kiderült, kiterjedt agysérülést szenvedett. A Forma-1-es versenyző édesapja már korábban is nyilatkozott. Akkor arról beszélt, hogy fia állapotában nincs észrevehető változás, harcol. Most arról vallott az olasz La Gazzetta dello Sportnak, mit él át a család ezekben a napokban.

Forrás: AFP/Alexander Klein

„A helyzet elkeserítő. Minden alkalommal tudjuk, hogy amikor megszólal a telefon, a kórház Jules halálhírével jelentkezhet. Először azt mondták, hogy az első 24 óra lesz a kritikus, aztán az első 72 óra, de mi még mindig itt vagyunk Jules-lel, aki nagyon keményen küzd" – mondta idősebb Bianchi, aki hozzátette, az orvosok szerint már az is csoda, hogy egyáltalán életben van, még senki sem élt túl egy ilyen súlyos balesetet.

Az apa azt is reméli, hogy a jövőben fiát átszállítják egy másik kórházba, például Tokióba. Elmondása szerint Jules jó kezekben van, de a család életét nehezíti, hogy a Mie kórház személyzete kedves, angolul azonban kevesen beszélnek – számol be a gphirek.hu.

Bianchi édesapja párhuzamot vont fia és Michael Schumacher tavaly decemberi balesete között. Azt mondta, ma már megérti, hogy a hétszeres világbajnokról miért közöltek olyan kevés információt.
Végül hozzátette: Bianchi állapota súlyos, de stabil. „Az orvosok sem mondanak semmit. A baleset okozta károsodás rendkívül súlyos, de nem tudjuk, mi lesz később."

A férfi, aki végigfotózta Bianchi balesetét, de soha nem hozza nyilvánosságra a képekethttp://www.life.hu/news/20141009-vladimir-rys-fotos-lefotozta-jules-bianchi-balesetet-megsem-adja-el-a-kepeket.htmlA Hungaroringen is járt az a cseh fotós, akinek az egyik szenvedélye, hogy a száguldó cirkusz legnagyobb pillanatait kapja lencsevégre. Vladimir Rys kezében gép volt akkor is, amikor Jules Bianchi vasárnap balesetet szenvedett. A férfi mégsem teszi közzé a fotókat - bármennyi is fizetnének érte.News--Schumacher orvosa kezeli Bianchithttp://www.life.hu/drlife/20141008-jules-bianchi-forma-1-es-pilota-allapotat-michael-schumacher-orvosa-gerard-saillant-felugyeli.htmlA vasárnapi Forma-1-es futamon súlyos balesetet szenvedő Jules Bianchi állapotát a hírek szerint Michael Schumacher egykori agyspecialistája, Gérard Saillant felügyeli.Dr. Life--Közleményt adott ki Bianchi családjahttp://www.life.hu/drlife/20141007-jules-bianchi-csaladja-kozlemenyt-adott-ki-a-japan-nagydijon-balesetet-szenvedett-pilota-kritikus-de.htmlCsaládja keddi közlése szerint továbbra is kritikus, de stabil az állapota Jules Bianchinak, a Marussia Forma-1-es csapat francia pilótájának, aki autójával egy mentést végző darunak ütközött, és súlyos fejsérüléseket szenvedett a vasárnapi Japán Nagydíjon.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.