Minden idők legdurvább bátorságpróbáját nyomta le Szabó Zsófi

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi hivatalos oldala -
bátorságpróba Szabó Zsófi Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először a bátorságpróbák történetében 10 csillagot szerzett Szabó Zsófi, aki öt órán keresztül ült vaksötétben, étlen-szomjan a dél-afrikai dzsungel kellős közepén. Az élő bejelentkezés alatt elmondta, megtörte ez a feladat.

Lehet bármilyen zsarnok, kicsinálhatja bármilyen keményen Krasznai Tündét, Aureliót vagy Gáspár Lacit, egy dolog vitathatatlan: Szabó Zsófinál keményebb csaj nincs jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen! jelenlegi csapatában. A szőke színésznőről eddig is tudtuk, hogy bevállal durva helyzeteket és a dzsungellétet is egyfajta jellempróbának és kihívásnak tekinti, de amit kiállt, az előtt tényleg le a kalappal. Zsófi öt órán keresztül ült egy helyben a dzsungel közepén, miközben Balázsék különböző hangokkal "szórakoztatták". Nem kapott sem enni, sem inni és tűz nélkül nagyon fázott is. Bár nagyon félt és sírt is egy kicsit, kiállta a próbát és végül tíz csillagot szerzett. Wow!

Az élő bejelentkezés alatt elmondta, hogy a próba azért megtörte. Magabiztosan ült le, de teljesen más emberként állt fel.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi hivatalos oldala
Nincs semmi Szabó Zsófi és VV Aurelio közötthttp://www.life.hu/bulvar/20141009-szabo-zsofi-a-szineszno-es-vv-aurelio-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploi-kozott-nincs-szerelem.htmlZsófi valóban úgy követi a valóságshow-hőst, mint egy pincsikutya, ám barátnője, Sarka Kata szerint ez nem szerelem, hanem barátság, vagy ami szerintünk ennél is biztosabb, taktika.TV + BulvárRTLKLUBSzabó Zsófi: "A kapcsolatomat is meggyászoltam, nem csak apukámat"http://www.life.hu/sztarszerzok/szily-nora/20141008-szily-nora-interju-szabo-zsofi-szinesznovel-szabo-gyularol-musorvezetesrol-es-celebsegrol.htmlMár a dzsungelben láthatjuk esténként, de még sikerült elcsípnem az elutazását megelőzően. Búcsúzások, gyász, csend, újrakezdés és egy óriási váltás - sok minden történt vele idén, és az évnek még nincs is vége.Szily NóraFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófi helyére castingol Sarka Katahttp://www.life.hu/bulvar/20140921-sarka-kata-is-reszt-vett-a-joban-rosszban-castingjan-ahol-szabo-zsofi-helyere-keresnek-szereplot.htmlAhogy írtunk róla, sürgősen keresi Szabó Zsófi utódját a TV2 Jóban Rosszban sorozata. Az Origó azt is megtudta, kik lehetnek Betty Tanakis szerepének lehetséges megformálói. A castingon Sarka Kata, Zsófi barátnője is részt vett. Vajon miért? TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.