Tóth Gabi X-Faktor mellméret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő sosem tartozott a visszafogott sztárok közé. Nemrég kiderült, anno hogyan büszkélkedett Gabi az új kebleivel. 

Bochkor Gáborék merész játékot találtak ki a Music FM csatornán: az Önindító című műsorba azon hallgatók élménybeszámolóit várták, akiknek már volt kellemetlen találkozásuk celebekkel. Az egyik betelefonáló, Zoltán egy igen izgalmas történettel állt elő.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

A férfi azt mesélte, elment egy klubkoncertre, ahol Tóth Gabi egy hoszabb kihagyás után először jelent meg. ,,Két éve nem áll velem szóba a Tóth család, most ráteszek még egy lapáttal, de mindegy. Szóval volt régen egy rádióműsorom, ahol koncerteket vettünk fel. Ez is egy ilyen alkalom volt, én épp állítottam fel a berendezéseket, amikor belépett Gabi és szinte azonnal elkezdte mutogatni mindenkinek az új cicijét. A kezdésig volt bőven idő, úgyhogy addig Gabi a zenészeivel dumált. A fiúknak pólón keresztül mutatta meg a kebleket és – csak egy pár pillanatra fordultam el – mire visszanéztem, meg is foghatták azokat" - idézi a férfit a Bors.

Az énekesnő azonban másként emlékszik a történtekre: szerinte nem tapogathatja meg bárki a melleit, de azt beismerte, hogy igenis elbüszkélkedett új kebleivel. ,, Azért csináltattam meg a mellemet, mert tetszik a végeredmény. Büszke vagyok rá, és büszkén meg is mutatom azoknak, akik nagyon közeli barátaim. Bár sokan azt hiszik rólam, hogy extrém módon nyitott vagyok, ez nem így van. A zenészeimmel szoros a viszonyom, de nem vagyunk olyan nexusban, hogy megérinthessenek" - vallotta Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.