Csak kamu volt, hogy lassan ébredezik Schumacher

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
kamu francia újságíró Michael Schumacher fejkamera álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tagadja a francia riporter, hogy Michael Schumacher fia korábban azt mondta neki, apja lassan ébredezik. Az újságíró szerint ez csak álhír.

Kacsa volt az a legutóbbi hír, miszerint Schumacher fia egy francia riporternek nyilatkozott apja állapotáról. Például arról, hogy lassan ébredezik az egykori Forma-1-es pilóta. Jean-Louis Moncet, az Auto Plus és a Canal+ újságírója és munkatársa Twitteren jelezte, hogy elég volt az álhírekből – írja a samsungsport.hu.

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

"VESSÜNK VÉGET AZ ÖSSZES SPEKULÁCIÓNAK. Azt mondtam, láttam Mick Schumachert, azt nem mondtam, hol, azt nem mondtam, hogy beszéltem vele, vagy interjút készítettem vele. Tisztázva" - fakadt ki a riporter, aki állítólag korábban az Europe1 rádiónak azt is mondta, hogy Schumacher agya nem az ütés miatt, hanem a sisakkamera rögzítésének köszönhetően sérült meg.

Mindez azonban úgy tűnik, csak kitaláció volt...

Schumacher orvosa kezeli Bianchithttp://www.life.hu/drlife/20141008-jules-bianchi-forma-1-es-pilota-allapotat-michael-schumacher-orvosa-gerard-saillant-felugyeli.htmlA vasárnapi Forma-1-es futamon súlyos balesetet szenvedő Jules Bianchi állapotát a hírek szerint Michael Schumacher egykori agyspecialistája, Gérard Saillant felügyeli.Dr. Life--Sokat javult Schumacher állapotahttp://www.life.hu/drlife/20141006-michael-schumacher-forma-1-vilagbajnok-allapota-javult-jean-todt-szerint.htmlA Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt a múlt héten meglátogatta Michael Schumachert, akit jelenleg svájci otthonában kezelnek. A francia szakember elmondása szerint javult a hétszeres világbajnok állapota - írja az L’Equipe című francia sportmagazin nyomán a motorsportal.hu. Dr. Life--Profi bokszoló miatt válik Schumacher öccse?http://www.life.hu/intim/20140926-ralf-schumacher-es-felesege-cora-valnak-a-not-sokszor-manuel-charr-profi-bokszoloval-lattak.htmlMichael Schumacher öccse, Ralf és felesége, Cora 13 év után válnak. Német lapinformációk szerint az asszony a profi nehézsúlyú bokszolóval, Manuel Charral szűrte össze a levet.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.