Madár támadt Ördög Nórára

TV2 műsorvezető madár Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a Life.hu szerkesztőségének több tagja, de úgy tűnik, Ördög Nóri sem szereti a tollasokat. A műsorvezetőnek sajtótájékoztatón gyűlt meg a baja egy madárral. 

Pórul járt Ördög Nóra. Éppen egy sajtótájékoztatón vett részzt, amikor a díszletként ott röpködő papagáj a kelleténél kicsit barátkozóbb volt, és rászállt a fejére. A műsorvezető rettentően megijedt a hirtelen "támadástól", majd - eltérve a sajtótájékoztató témájától - arról is beszélt, nem tartoznak a kedvencei közé a madarak. Megértjük. Az akciót 2:50 után láthatjátok.

Még mindig kórházban van Vadon Jani http://www.life.hu/bulvar/20141015-vadon-jani-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorvezetoje-meg-mindig-korhazban-van.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! társműsorvezetőjét, Vadon Janit tegnap vitték kórházba, és még ma sem engedték ki. Jól érzi magát, de orvosa ragaszkodik még több vizsgálathoz.TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoKritizálta a Sztárban sztárban zsűrijét Sipos Petihttp://www.life.hu/bulvar/20141014-sipos-peti-a-sztarban-sztar-kiesoje-szerint-a-zsuritagok-nem-kovetkezetesek.htmlSzimpátia alapján pontozza a versenyzőket a Sztárban sztár zsűrije - legalábbis Sipos Peti szerint. Az Irigy Hónaljmirigy frontembere nehezen emészti meg, hogy kiesett a műsorból.TV + BulvárLuxussátorral vág neki Afrikának Vajna Tímea és Andyhttp://www.life.hu/bulvar/20141014-andy-es-timea-vajna-afrikaba-megy-szafariutra-luxussatorban-laknak-majd.htmlSzafaritúrát szervez férjével Vajna Tímea. No, persze, az ő esetükben nem kell nomád körülményekre gondolni, sőt... Átmeneti hajlékukban dupla hálószoba, jakuzzi és gardrób is megtalálható lesz.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.