Az év botrányinterjúja: Berki vs. Puzsér

Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Szabó Balázs/Life.hu -
interjú Puzsér Róbert kritikus Édes Élet botrány Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy asztalhoz ültették Berki Krisztiánt és Puzsér Róbertet. A kritikus keményen kérdezett, nem köntörfalazva, ahogy megszoktuk tőle. A volt Fradi-vezér pedig válaszolt: flegmán, magabiztosan, egóból, ahogy tőle megszoktuk.

Puzsér Róbert interjút készített Berki Krisztiánnal, akit proli-messiásnak nevezett. A kritikus szerint az Édes Élet sztárjának büdös a munka, és kislányából valóságshow-hőst csinál. Kiragadtuk a legpikánsabb részt - a teljes interjú pedig a Story magazinban olvasható.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu, Szabó Balázs/Life.hu

„Szimbolizálsz egy kultúra nélküli bűnözői státuszt, ezzel a szereppel provokálod a magyar társadalmat" – mondta a kritikus Berkinek. „Minden hétvégén elmegyek haknizni, és az emberek szeretetét kapom vidéken" – válaszolt Krisztián. „Ezzel minden nyilvános szereplő így van. Ez nem arról szól, hogy szeretnek az emberek, ez arról szól, hogy az emberek konfliktuskerülők, azok, akik utálnak téged, nem mennek oda hozzád" – vágta rá Puzsér, aki kislánya szerepeltetéséért is számonkérte Krisztiánt.

„Nincs jogod lájkvadász látványosságként kezelni a lányod!" – magyarázta Puzsér, mire Krisztián válasza így hangzott: „Elmondom neked, hogy én mit bánok. Amikor fotózza a gyerekem a Story magazin, akkor azért az interjúért egymillió forintot kapok. Ugyanezért egy Tom Cruise kapna ötvenezer dollárt. Én csak ezt sajnálom, Robikám."

Szexi fehérneműs fotókkal lepte meg szerelme Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/bulvar/20141016-zambo-krisztian-szerelme-zsuzsi-szexi-fehernemus-fotozason-jart-az-edes-eletben.htmlZámbó Krisztián kedvese, Zsuzsi dögös fotózáson járt, ahol megmutatta kisportolt alakját és szexi idomait is.TV + BulvárGanxsta Zolee kétkezi munkára fanyalodotthttp://www.life.hu/bulvar/20141015-ganxsta-zolee-ketkezi-munkara-fanyalodott-szerencsepatkot-keszitett.htmlAz egyik legősibb mesterségben próbálta ki magát Ganxsta Zolee, aki nem az utca szélére állt ki a testét árulni. De azt kijelenthetjük, hogy szakított az elveivel.TV + BulvárOrigoBerki Krisztián Szulejmánná változott - nézd csak!http://www.life.hu/bulvar/20141015-berki-krisztian-szakallt-novesztett-az-emberek-tobbsegenek-nem-tetszik-az-uj-kulso.htmlBerki Krisztián elhatározta, szakállt növeszt. A rajongóknak azonban nem tetszik ez a nagy átalakulás.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.