házasság Mr. Big párkapcsolat Sarah Jessica Parker Chris Noth szerelem megcsalás Szex és New York Carrie Bradshaw ribanc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig merjük leírni, annyira szalonképtelen kifejezést használt a Szex és New York hősnőjére a Mr. Biget megformáló színész. (Lentebb azért már összeszedtük magunkat.)

Ugye egyik Szex és New York-rajongónak sem kell bemutatnunk Carrie Bradshaw és Mr. Big hullámvasúthoz hasonló viszonyát a sorozat alatt? Az ausztrál News.au arra volt kíváncsi, Chris Noth hogyan látja a kapcsolatukat, amely 6 évad alatt lassan, de biztosan végre révbe ért.

Forrás: AFP

Így tanított meg Carrie divatozni

Ha másért nem, hát a ruhák miatt szinte biztos, hogy hajlandóak lennénk beülni a moziba a Szex és New York lehetséges 3. részére. Hogy miért, annak bizonyítása képpen álljon itt 10 olyan szett, amelyet egy életre megjegyeztünk a sorozatból - a cikkért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.