Alig merjük leírni, annyira szalonképtelen kifejezést használt a Szex és New York hősnőjére a Mr. Biget megformáló színész. (Lentebb azért már összeszedtük magunkat.)

Ugye egyik Szex és New York-rajongónak sem kell bemutatnunk Carrie Bradshaw és Mr. Big hullámvasúthoz hasonló viszonyát a sorozat alatt? Az ausztrál News.au arra volt kíváncsi, Chris Noth hogyan látja a kapcsolatukat, amely 6 évad alatt lassan, de biztosan végre révbe ért.

Forrás: AFP

„Big sosem próbálta másnak tettetni magát, mint ami valójában volt. Carrie volt az, aki olyannak tüntette fel, amilyen valójában nem is volt. Big mindig őszinte volt hozzá – és soha nem csalta meg" – vélekedett Noth, aki még a következővel tetőzte mondanivalóját: „Nem működött a kapcsolat. Ő továbblépett, hogy megházasodjon, mialatt neki hány pasija is volt? Ribanc!" Ez fájt!

Így tanított meg Carrie divatozni
Ha másért nem, hát a ruhák miatt szinte biztos, hogy hajlandóak lennénk beülni a moziba a Szex és New York lehetséges 3. részére. Hogy miért, annak bizonyítása képpen álljon itt 10 olyan szett, amelyet egy életre megjegyeztünk a sorozatból - a cikkért kattints ide.