Majdnem végzetes balesetet szenvedett Fördős Zé

Forrás: facebook/Szárnyas Ízvadász -
siklóernyős baleset Fördős Zé életveszély Celeb vagyok, ments ki innen! gasztroblogger RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőjének szenvedélye a siklóernyőzés, ám egyszer majdnem végzetes lett a reppengetés a fellegekben.

Ahogy a Life.hu is megírta, a nők bomlanak Fördős Zéért. A gasztroblogger azonban régóta boldog párkapcsolatban él, és a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában gyakran hangoztatja, mennyire szereti barátnőjét, Dórát, aki a hot! magazinban mesélt Zé nem mindennapi kalandjairól.

Forrás: facebook/Szárnyas Ízvadász

„Tizenkilenc éves volt, amikor először kipróbálta a siklóernyőzést. Azóta, amikor csak teheti, a szenvedélyének hódol. Néhány éve Szlovéniában repült, amikor becsukódott az ernyője, ilyenkor nem lehet mit tenni. Könnyen baleset lehetett volna a vége, ha nem tudja azonnal kinyitni a mentőernyőt. Zé azonban észlelte a bajt, zuhantak le róla az eszközök, elhagyta a navigációt, a telefonját, de abban a pillanatban sikerült kinyitnia a mentőernyőjét. Egy olyan területre zuhant le, ahol szerencsére voltak túrázók és hívták a mentőket" - mesélte a gasztroblogger barátnője.

Az év botrányinterjúja: Berki vs. Puzsérhttp://www.life.hu/bulvar/20141016-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-egy-asztalhoz-ult-puzser-robert-kritikussal-az-ev.htmlEgy asztalhoz ültették Berki Krisztiánt és Puzsér Róbertet. A kritikus keményen kérdezett, nem köntörfalazva, ahogy megszoktuk tőle. A volt Fradi-vezér pedig válaszolt: flegmán, magabiztosan, egóból, ahogy tőle megszoktuk.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBakács: „Ha Liptai elfelejti, hogy bombanő, még ember is lehet"http://www.life.hu/bulvar/20141016-bakacs-tibor-kritikus-szerint-ha-liptai-claudia-elfelejti-hogy-bombano-meg-ember-is-lehet-belole.htmlA TV2 új vetélkedőjéről, a Bumm! című műsorról írta meg véleményét Bakács Tibor. A két műsorvezető, Liptai Claudia és Kasza Tibi sem úszta meg a kritikát.TV + BulvárOrigoKesha bántalmazás miatt perelte be zenei producerét!http://www.life.hu/bulvar/20141015-kesha-bantalmazas-miatt-perelte-be-zenei-produceret.htmlA 27 éves énekesnő keresetet nyújtott be zenei producere, Dr. Luke ellen. A vád szerint miután 18 évesen leszerződött, a férfi több módon - szexuálisan, érzelmileg, lelkileg és verbálisan is - bántalmazni kezdte őt.A kettejük közti feszültség akkor vált nyilvánvalóvá, amikor Kesha januárban önszántából rehabra vonult, hogy megszabaduljon étkezési zavaraitól.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.