Elfogtak egy brit pedofilt, akinek köze lehet Madeleine eltűnéséhez

Forrás: Origo -
kitoloncolás pedofil Portugália letartóztatás Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann, Portugáliában eltűnt skót kislány ügyében a rendőrség elfogott egy brit pedofil férfit Máltán, majd kitoloncolta Nagy-Britanniába.

Madeleine McCann Portugáliában nyaralt szüleivel, amikor nyoma veszett. A gyanúsított, a 77 éves Roderick MacDonald épp az országban élhetett akkoriban, és a hatóságok szerint köze lehet a kislány eltűnéséhez. A férfit korábban már elítélték pedofília miatt. Hétfőn tartóztatta le a rendőrség Máltán, majd kiadták a briteknek, ott áll majd bíróság elé – számol be a Daily Mail.

Forrás: Origo

A kislány a saját ágyából tűnt el 2007-ben, miközben szülei egy közeli étteremben vacsoráztak a barátaikkal. Hároméves volt akkor. A kisgyerek utáni nyomozást egy éve indította újra a brit rendőrség, egyelőre nincs meg az elkövető.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, korábban négy gyanúsítottat, három portugált és egy oroszt hallgatott ki a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.