Esküvő készülődik az X-Faktor háza táján

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Tóth Gabi esküvő Rosewood házasság szerelmespár mentor X-Faktor 2014 karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rosewood együttes tagjai, Tóth Gabi mentoráltjai, a karrierépítés után az esküvőt sem tartják kizártnak.

A négy tiszta lapos versenyző közé bejutott Rosewood együttes tagjai, Tóth Kamilla és Fügeczki Roland kapcsolatát alaposan próbára teszi a verseny, ám már azt tervezgetik, kimondják egymásnak az életre szóló esküt – írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Egy emberként küzdünk a továbbjutásért, de persze akadnak nehézségek. Ugyanakkor ami a nehézsége, az a szépsége: lehet, egész nap együtt vagyunk, persze közben végig próbálunk, de tudjuk, miért csináljuk. Maga az együttműködés pedig könnyű, hiszen bármilyen konfliktus adódik, tovább hajt minket, hogy egy a célunk" – mondta Roland, akitől szerelme vette át a szót.

"Esküvőt természetesen tervezünk, de előtte szeretnénk megalapozni a jövőnket. El akarjuk tartani magunkat, megállni a saját lábunkon. Ha ez megvan, akkor jöhet az esküvő" – tette hozzá Kamilla.

Majdnem felgyújtotta az x-faktoros házat Kállai-Kiss Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20141017-az-idei-x-faktor-dontose-kallai-kiss-zsofi-majdnem-felgyujtotta-az-x-faktoros-lakast-a-gozsdu.htmlKállai-Kiss Zsófi, az idei X-Faktor döntőbe került énekesnője saját figyelmetlensége miatt majdnem felgyújtotta azt a Gozsdu udvari lakást, amelyben Horányi Julival lakik együtt.TV + BulvárRTLKLUBÚjabb sztárcsata van készülőben? Egymást oltja Bochkor és Majkahttp://www.life.hu/bulvar/20141017-bochkor-gabor-radios-musorvezeto-es-majka-rapper-musorvezeto-kozott-fesztult-a-helyzet.htmlA minap kiakadt Majka, mert Bochkor Gábor élő rádióadásban vidéki pronyónak nevezte őt. Nagyjából ekkor indult a két híresség között az üzengetés. TV + Bulvár--Alföldi Róbert ruha nélkül vállalja a zsűrizést a következő X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141016-alfoldi-robert-elarulta-hogy-ruha-nelkul-vallalja-a-zsurizest-a-kovetkezo-x-faktorban.htmlAlföldi Róbert meztelenül vállalja a zsűrizést a következő X-Faktor műsorban. Vajon mit fog csinálni a fináléban?TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.