Újabb sztárcsata van készülőben? Egymást oltja Bochkor és Majka

Forrás: TV2 -
műsorvezető Majka Rising Star Ördög Nóra Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap kiakadt Majka, mert Bochkor Gábor élő rádióadásban vidéki pronyónak nevezte őt. Nagyjából ekkor indult a két híresség között az üzengetés. 

Bochkor Gábor a Music FM rádiósaként ismét topformában van, és hozza a tőle megszokott őszinteséget, élcelődést. A napokban Ördög Nóra, a TV2 Rising Star című tehetségkutatójának műsorvezetője vendégeskedett nála. Beszélgettek arról, zavarja-e őt, ha valaki a csatornánál jobban keres nála, és persze felmerült az is, hogyan jönnek ki Majkával. ,,Mit keres majd melletted Majka? Mert annyira más háttérrel jöttök, Majka egy vidéki pronyó, te pedig egy finom lány vagy" - szólt be Bochkor. A fiatal anyuka azonban rögtön a védelmébe vette Majkát.

Forrás: TV2

A rapper is tudomást szerzett a beszélgetésről, ám nem vette lazán a dolgot. ,,Sajnálom, hogy az alapján ítél meg valakit, honnan származik. Én is mondhatnám, hogy Bochkor Gábor egy öreg szpíker, akinek már rég leáldozott a csillaga, de természetesen nem mondok ilyet, mert nem vagyok olyan, mint ő" - vallotta a Borsnak Majka. Azt is hozzátette, hogy korábban őt is megkereste műsorvezetéssel a Music FM, ám nem tudták megfizetni.

,,Nem szeretem, amikor össze akarnak ugrasztani: ezek szövegkörnyezetből kiragadott mondatok, amelyek után rögtön méltattam Majka karrier­jét műsorvezetőként, színészként, zenészként. Azért nem értem Majka ingerült válaszát, mert egyébként ő is gyakran sarkosan fogalmaz másokkal kapcsolatban, ezt azért zsebre kéne vágnia" - reagált Bochkor Majka mondataira.

Október 26-án, a Sztárban sztár döntője után indul a Rising Star. A show első két epizódjában zajlik az énekesek kiválasztása, november 2-án pedig bemutatkozik a műsor egyik leglátványosabb eleme, a gigantikus ledfal is. Ebben az epizódban mutatják be továbbá, hogy a műsorhoz kapcsolódó applikáció segítségével miként tud a néző a későbbiekben beavatkozni az énekesek sorsába. A Rising Star nagyszabású, élő show-műsorai november 9-én indulnak.

Ördög Nóri és Majka együtt vezet műsort - íme az első közös fotóhttp://www.life.hu/bulvar/20141014-ordog-nori-es-majka-kozosen-vezeti-a-rising-start-t-ime-az-elso-kozos-foto.htmlNemrég derült ki, hogy Majka lesz Ördög Nóra párja a hamarosan indul Rising Star tehetségkutatóban. A rapper örömében már fel is tett egy közös képet a Facebook-oldalára. TV + BulvárOrigoMajka beszólt Lagzi Lajcsinakhttp://www.life.hu/bulvar/20140928-majka-es-a-sztarban-sztar-zsuritagjai-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-beszoltak-lagzi-lajcsinak-es.htmlA Sztárban sztárban Kökény Attila az ország leghíresebb trombitását, Lagzi Lajcsit utánozta. A produkció után Majka kifakadt.TV + Bulvár--Majka és Bereczki Zoltán egymásra találthttp://www.life.hu/bulvar/20140924-majka-rapper-es-bereczki-zoltan-szinesz-a-tv2-sztarban-sztar-zsuritagjai-egymasra-talaltak-es.htmlA Sztárban sztár rosszfiúja, Majka és a mindig visszafogott Bereczki Zoli együtt járják a pesti éjszakát. This is a beginning of a beautiful friendship! :)TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.