Celeb vagyok...: Érzelmes pillanatok - a két műmacsó sírt...

Forrás: Celeb vagyok/Facebook -
Szabó Zsófi Bódi Sylvi Aurelio Celeb vagyok, ments ki innen! Gáspár Laci Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok... sztárjai este videóüzenetet kaphattak a szeretteiktől. Autéliónak és Lacinak a szerelme, Bódi Szilvinek a testvére, Bea asszonynak Gárpár Győzike üzent. És kinek csalt könnyet a szemébe az egy perces köszöntés? Hát a két szőrös szívű műmacsónak: Lacinak és Aureliónak!

A dzsungellakók ma végre kiérdemelték hogy hírt kaphassanak az otthoniaktól, ugyanis előző nap egyöntetűen megszavazták, hogy Madár telefonálhasson haza.

Kézről kézre adták a tabletet, amin az otthon rögzített, szeretetteljes szavakat nézhették meg. Zsófi könyörgött, hogy anyukája beszélje ki a teljes percet, Bea asszony pedig bevallotta, már rég örült ennyire, hogy Győzikét láthatja - aki mellesleg bevallotta, hogy annyira talpra esettnek és nyugodtnak látja asszonykáját, hogy ha hazamegy, rögtön nekiláthatnak a trónörökös összehozásának, szeretne Beától egy dzsungelbébit...

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Aurelio megkönnyezte, hogy újra boldog párkapcsolata van, de a legjobban Gáspár Laci hatódott meg, aki nem is számított arra, hogy a médiától visszahúzódó kedvese vállalja a nyilvános szereplést. "Nekem a két gyermekem és ő a legfontosabb a világon" - mondta, és zavartan törölgette a könnyeit, mert szerinte egy férfinak nem szabadna sírnia.

Nem értünk egyet - a celebtársak vérét szívó Lacinak igenis jól álltak a meghatódottság könnyei!

Szabó Zsófi és Gárpár Laci egymásnak esetthttp://www.life.hu/bulvar/20141017-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekban-szabo-zsofi-es-gaspar-laci-csunyan-beszolt-egymasnak.htmlA dzsungelban a este előkerült az alkohol, és az őszinte kérdések és válaszok játéka. Gáspár Laci keményen bekérdezett Szabó Zsófinak - de a válasz sem maradt el. Ők ketten már egészen biztosan nem lesznek barátok...TV + BulvárCseke Katinka pszichés zavarairól vallotthttp://www.life.hu/bulvar/20141017-cseke-katinka-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-gyermekkori-psziches-zavarairol-vallott.htmlA színésznőt durván terrorizálták iskolás korában vörös tincsei miatt, ami bevallása szerint pszichés problémákat okozott nála.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huEsküvő készülődik az X-Faktor háza tájánhttp://www.life.hu/bulvar/20141017-az-rtl-klub-x-faktor-szerelmesparja-a-rosewood-egyuttes-tagjai-toth-gabi-mentoraltjai-az-eskuvon.htmlA Rosewood együttes tagjai, Tóth Gabi mentoráltjai, a karrierépítés után az esküvőt sem tartják kizártnak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.