Mi már tudjuk, ki lehet az X-Faktor 13. versenyzője

Forrás: Life.hu -
élő show X-Faktor mentor Krizsma Gwendolin Sármen Benji - X-Faktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány óra múlva elkezdődik az X-Faktor első élő show-ja. Ahogy ti is, mi is kíváncsiak voltunk arra, vajon a tiszta lapos versenyzők közül ki a legesélyesebb arra, hogy szombatról szombatra megmutassa magát a nézőknek. Ti pedig szavaztatok. 

Ahogy a Life.hu is megírta, egy újításnak köszönhetően a nézők is mentorokká váltak az X-Faktorban és választhatnak maguknak egy versenyzőt, akit "visznek magukkal" az élő show-ba. Ma este pedig ki is derül, hogy Horváth Krisztián, Krizsma Gwendolin, Benji vagy a Rosewood együttes lesz az, akit a jövőben is láthatsz.

A Life.hu nem hivatalos szavazása szerint Krizsma Gwendolin a legnépszerűbb tiszta lapos versenyző, ő vitte el a voksok 53 százalékát, őt pedig a vietnámi származású fiú, Benji követi 26 százalékkal. Nos, majd meglátjuk... Természetesen ez csak egy játék, a kedvencedre szavazni nem késő. Az X-Faktor hivatalos szavazásáról itt tájékozódhatsz!

Benji és Gwendolin Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.