Súlyos testi sértés miatt javasolnak vádemelést Kállay-Saunders András ellen

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
vádemelési javaslat testi sértés Tolvai Renáta Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan korábban megírtuk, a Megasztár és az Eurovíziós Dalfesztivál énekese néhány hónappal ezelőtt verekedésbe keveredetta Hajógyári-szigeten. A nyomozás az ügyben lezárult, a nyomozók életveszélyt okozó, valamint súlyos testi sértés miatt javasolnak vádemelése ellene és barátja ellen, aki szintén a helyszínen tartózkodott.

Az énekes állítása szerint szerelmét, Tolvai Renit, majd barátját védve keveredett a verekedésbe, amelyben végül a másik társaság egyik tagja arc- és orrcsonttörést szenvedett, a másik pedig agylebenyzúzódással napokig feküdt az intenzív osztályon.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügyben indított nyomozást lezárta, az iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek - írja a Blikk.

Ilyenkor az ügyészség 60 napon belül dönt a vádemelésről, a határidő egyszer újabb 60 nappal meghosszabbítható. Az életveszélyt okozó testi sértés büntetési tétele 2-től 8 év, a súlyos testi sértésé 3 évig terjedő szabadságvesztés.

András így emlékezett az esetre: "Renivel (Tolvai Reni, András barátnője - a szerk.) és a barátaimmal voltunk diszkóban. Egy társaság tagjai fogdosták Renit, rájuk kellett szólnom. Később kidobták őket, mert verekedésbe keveredtek. Amikor hazaindultunk, kint vártuk a taxinkat Renivel és egy barátunkkal. Akkor szaladt felénk egy színes bőrű barátunk, és mondta, hogy megverték. És már jöttek is utána négyen, közben négereztek "- mesélte az énekes. Majd hozzátette: "Nem hagyhattam, hogy bántsák a barátomat. Védtem őt és magamat is. Nem hiszem, hogy olyan ütést vittem volna be, ami ilyen sérülést okoz. A barátom verekedett tovább, akkor esett a támadó a földre. Lehet, akkor sérült meg így. Sajnálom, hogy baja történt. Az eset után egyikükkel még leveleket is váltottunk, érdeklődtem sérült barátja hogyléte felől."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kállay-Saunders András továbbra sem érzi magát bűnösnek, és néhány napja újabb, talán perdöntő bizonyíték került a birtokába. "Ránk támadtak azon az estén. Miután láttam, hogy többen a barátomat ütik, a verekedők közé álltam, hogy szétválasszam őket, de nem ütöttem és nem rúgtam meg senkit – mondja András, aki ügyvédjének is elküldte azt a levelet, ami megmagyarázhatja a támadás okát és célját, talán perdöntő bizonyíték is lehet. – Néhány napja kaptam egy levelet, ami a bíróságon komoly bizonyíték lesz, hiszen ebből kiderül, miért rágalmaznak a támadók a súlyos bűncselekménnyel pont engem. Ezenkívül két hónapja egy koncert utáni dedikáláson odajött hozzám egy hölgy azzal, hogy mindent látott a megtámadásunk éjjelén. Sajnos mire aláírtam, a tömegben elsodródott, és már nem találtam. Ezúton is kérem, jelentkezzen." – mondta az énekes.

Kállay-Saunderst szembesítették - a megvert férfi megváltoztatta vallomását!http://www.life.hu/news/20140617-kallay-saunders-andras-enekest-szembesitettek-a-megvert-ferfival.htmlA 29 éves énekest angol tolmács jelenétében szembesítették az egyik megvert férfival- írta a Blikk.NewsFotó: Rostás Bianka/Life.huKállay-Saunders András is fellépett az új Almássy térenhttp://www.life.hu/news/20140519-atadtak-budapesten-a-hetedik-keruletben-az-uj-almassy-teret.htmlHétvégén családi nap keretében adták át az új Almássy teret Budapest legnagyobb népsűrűségű kerületében, ahol minden zöld területre szükség van. Fellépett az Eurovíziós Dalfesztiválon hatalmas sikert arató Kállay-Saunders András is, akitől a Life.hu sztárszerzője, Katz Dávid azt is megkérdezte, milyen viszony alakult ki közte és a győztes Conchita Wurst között.NewsFotó: Rostás Bianka/Life.huAz ország véleménye Kállay-Saunders András győzelmérőlhttp://www.life.hu/news/20140223-igy-velekedtek-ti-kallay-saunders-andrasrol.htmlKállay-Saunders András képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon Koppenhágában. A győzelmének híre már most megosztotta az országot: van, aki örül és olyan is akad, aki nem érti, hogy miért éppen ő lett a kiválasztott. Az Eurovision Hungary Facebook-oldaláról szemezgettünk véleményeket. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.