Most fogod kidobni az összes egérfogódat

Forrás: Miroslav Hlavko -
cukiság egér egérfogó cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár azt senki nem szereti, ha a kamrájába egérke költözik, és a legtöbben minden eszközzel azon vagyunk, hogy így vagy úgy megszabaduljunk a cincogó kis vendégtől. Most, ha ezeket a fotókat megnézed, esélyt kaphatsz arra, hogy ezentúl másképp gondolj a kis kártevőkre. 

A földkerekség legcukibb egérfotóit gyűjtötte össze a Boredpanda, és nagyon jól tette. Azon túl, hogy lassan túl vagyunk a szombati munkanapon és elkezdődik végre a hétvége, most biztosan van még egy okod mosolyogni. A kisgyerekes szülőket pedig ezennel felkészítjük arra, hogy az alábbi fotókat látva biztosan be kell szerezniük egy rágcsálót otthonra, a kisállatkereskedők pedig már most elkezdhetik megrendelni karácsonyra az extra rágcsálóadagot a boltjaikba.

Ez a szerelem :)

Forrás: Miroslav Hlavko

Kávééééét!

Forrás: love-local.com

Na, kinek van a legnagyobb farka!

Forrás: Pavlo Lutsan

Még több szupercuki egérfotót itt találsz!

Egy bababárány és egy gyerekvíziló barátsága – übercuki videóhttp://www.life.hu/news/20141018-egy-barany-es-egy-vizilo-valoszinutleg-baratsaga-nagyon-cuki-video.htmlSzombaton dolgozni rossz dolog. Ezért vannak a báránykák és a vízilovak, hogy enyhítsék ezt a kellemetlen párosítást. Szóval jöjjön egy édes felvétel, amit küldünk annak, aki ma dolgozik, annak is, aki nem és persze mindenkinek, aki szereti! :)NewsOrigoÁllati kosztümök! Így öltöznek a cukiságok halloweenkorhttp://www.life.hu/news/20141008-igy-oltoznek-a-haziallatok-kutyak-macskak-halloweenkor-vicces-kosztumok-jelmezek-az-allatokon.htmlAmerikában már nemcsak a gyerekeket öltöztetik be halloweenkor, hanem a gazdik kedvenceiket is őrültebbnél őrültebb kosztümökbe bújtatják.News--Cuki négylábú segítőt vett fel a KLMhttp://www.life.hu/news/20140924-a-klm-legitarsasag-egy-beagle-kutyust-alkalmaz-aki-visszaadja-az-elveszett-targyakat-a.htmlA KLM légitársaság egy Sherlock névre hallgató beagle kutyust is alkalmaz az amszterdami repülőtéren. Az eb könnyedén kiszimatolja, az utasok közül ki vesztette el holmiját.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.