Pamela üzent Berkinek és Czippán Anettnek: „Mindent és mindenkit el­tiporva! Gratulálok Nektek, »munkatársak«!

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
Hódi Pamela család szerelem Czippán Anett udvarlás szerető gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela nem fogta vissza magát. Nem nézi jó szemmel, hogy szakításuk utángyermekének apja a csinos műsorvezetőnek, Czippán Anettnek udvarol és ezeket az érzéseit megosztotta a nagyvilággal is. 

„Mindent és mindenkit el­tiporva! Gratulálok Nektek, »munkatársak«!” – címezte üzenetét Berkinek és Czippán Anettnek, egyértelműsítve az érzését: kislánya apja és kolléganője között valóban alakulhat valami.

Az Édes élet című műsorban látott jelenetben Berki felhívta műsorvezetőtársát, hogy közölje vele, több száz kilométert utazik azért, hogy együtt tölthessék a hétvégét.

Pamela a Bors kérdéseire is írásban reagált a videóval kapcsolatban: „Korrektebbnek éreztem volna, ha Krisztián előre felkészít, hogy nyit más nő felé, pláne abban a helyzetben, amikor még mi magunk sem tudtuk pontosan, hogy mi lesz velünk. Én abban a hitben voltam, hogy ők ketten csak munkatársak. Persze, hogy feldühít egy ilyen helyzet. De nem csak ez hábo­rított fel, a születésnapomon is otthagyott, hogy elmenjen Szombathelyre, az is egy olyan húzás volt, amitől most úgy érzem, nincs helye az életemben.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Czippán Anett így reagált minderre: "Annak, hogy Krisztián bejelentés nélkül utánam jött Szombathelyre, nem igazán örültem. Egy nagyszabású munkára készültem. Egy idő után kezdtem kifejezetten kellemetlenül érezni magam, és végül megmondtam neki, hogy köztünk nincs és biztos, hogy nem is lesz semmi."

Két szék közül a földre esés tipikus esete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.