Bódi Sylvi lett a dzsungelkirálynő – ő bírta legtovább a lányok közül

Fördős Zé Szabó Zsófi Celeb vagyok ments ki innen Bódi Sylvi Aurelio Gáspár Laci királynő dzsungel Erdei Zsolt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázsék azzal a nagyszerű hírrel kezdték a hétfő esti Celeb vagyok, ments ki innen műsorát!, hogy két nap múlva kiderül, ki lesz az afrikai dzsungel királya vagy királynője. Az viszont már biztos, hogy Bódi Sylvi lett a lányok közül, aki legtovább maradt a kegyetlen dzsungiban.

Krasznai Tünde kínos utolsó napja után megnyugodtak a kedélyek a táborban. Viszont Fördős Zé is hazament, ami kevésbé volt örömteli, hiszen ő volt a celebhorda szakácsa. Az első képsorok ideális reggeli hangulattal indultak, amit Madár nyüzsgése tört meg, aki úgy döntött, edzést tart. Aureliónak nehezen ment a koránkelés, de a kemény bokszoló ökleitől tartva nem mert vagánykodni. Sylvi bizonyult a legjobb tanítványnak, Zsolt elámult az ütésein. Vidám anyag volt, csak majdnem elaludtunk.

Forrás: facebook/Celeb vagyok, ments ki innen!

A bátorságpróbán ismét dzsungelnyalánkságok következtek. Gáspár Laci és Zé együtt vágtak neki a gasztrokalandnak. Élőlényeket kaptak a fiúk, megenniük azonban nem kellett, csak 15 másodpercen keresztül a szájukban életben tartani őket. Mit mondhatnánk, összefutott a szánkban a nyál... „Teljesen én ezt nem tudom" – tiltakozott egy értelmes, frappáns mondattal Laci. Majd sorban jöttek az ezerlábú, a csótány, a szöcske - Laci pedig az első ezerlábú után Zére bízta a szájpróbáló feladatokat, majd a végén egy kígyót bevállalt és jól is állt neki, ahogy kitekergett az állat a szájából.

Forrás: facebook/Celeb vagyok, ments ki

A mai műsor egyetlen meglepőnek mondható epizódja Bódi Sylvi lázadása volt! Hohó, micsoda fordulat, a szempillarebegtető kedves lánynak nincs ínyére, hogy két napja, a játékokban, Gáspár Lacival és Aurelióval kell egy csapatot alkotnia. Ő inkább a Zé, Zsófi, Madár csapatba tartozna. Sylvi összefeszült csapattársaival és nem csinálta jó kedvvel a feladatokat.

A megcsappant celebcsapat középunalmas napja után jöttek a kiszavazós izgalmak. Balázs és Jani besettenkedtek a táborba. A tűz körül fagyos hangulat uralkodott. Az okokat majd a keddi műsorból tudhatjuk meg. „Száműzve vagyunk" – pattant fel Aurelio, de többet nem mondhatott. A nézők úgy döntöttek, hétfőn Szabó Zsófi hagyja el a tábort, így az már biztos, hogy a lányok közül Bódi Sylvi lett a győztes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.