VV Éva a dzsungel előtt nem tudott elbúcsúzni édesanyjától

valóvilág Celeb vagyok, beszéljük meg! VV Éva búcsú anyuka gyerekkori fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori Törtetője, VV Éva napokon belül indul a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorba, Dél-Afrikába. A nagy kaland előtt azonban már nem tudott személyesen elköszönni édesanyjától.

A Life.hu olvasói arra szavaztak, hogy VV Éva lesz az első, akit ki kell menteni a dzsungelből... A teljes voksolást ITT megnézheted!

Bájos kiskori képet osztott meg Facebook-oldalán VV Éva, aki édesanyjával pózol a felvételen. A retró fotót azért vette elő, mert elmondása szerint a műsor előtt már nem tudott személyesen elbúcsúszni az édesanyjától.

A rehabot is megjárt egykori valóságshow-hős csütörtökön indul Dél-Afrikába a celebkínzó műsorba. Éva közösségi oldalán arról is ír, hogy ő a mostani celebek közül kinek szurkol. „Aureliónak drukkolok, de a lányok közül egyértelműen Bódi Sylvi a dzsungel királynője - meztelenkedései ellenére - mert kitűnően teljesített a feladatokban és csapatjátékos volt!"
Egy hozzászóló rá is kérdezett, Éva tervez-e hasonló pucérkodást a műsorban, de ő egy határozott nemmel válaszolt erre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.