bátorságpróba Szabó Zsófi Bódi Sylvi Celeb vagyok, ments ki innen!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Szabó Zsófit már kiszavazták a Celeb vagyok, ments ki innen!-ből a nézők, azért utólag megnézhettük az utolsó bátorságpróbáját, amelyet az immár dzsungelkirálynő Bódi Sylvivel toltak le. A próba végén Sylvi percekig ömlengett a saját tökösségükről.

"Úgy nyögtünk, hogy felnőttfilmet lehetett volna csinálni velünk. Nyögtünk, fújtattunk. Nagyon keményen odatettük magunkat. Annyira büszke vagyok ránk, komolyan mondom" - így ajnározta magát és Szabó Zsófit a dzsungel királynője a Celeb vagyok, ments ki innen! keddi adásában. A dzsungel magyar Pocahontasa és a szőke színésznő egy-egy kötélen függeszkedve szerzett csillagokat - szám szerint négyből hármat. Sylvi szerint vagány és tökös feladatot kaptak, amely teljesen méltó volt hozzájuk.

Forrás: RTL Klub

A Celeb vagyok, ments ki innen! első szériájának döntője szerdán lesz, akkor kiderül, ki nyeri a versenyt. Az új széria az új szereplőkkel a hosszú hétvége után, 2014. október 27-én kezdődik.

Bódi Sylvi lett a dzsungelkirálynő – ő bírta legtovább a lányok közülhttp://www.life.hu/bulvar/20141020-bodi-sylvi-modell-lett-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-dzsungel-kiralyno-o-birta-legtovabb.htmlBalázsék azzal a nagyszerű hírrel kezdték a hétfő esti Celeb vagyok, ments ki innen műsorát!, hogy két nap múlva kiderül, ki lesz az afrikai dzsungel királya vagy királynője. Az viszont már biztos, hogy Bódi Sylvi lett a lányok közül, aki legtovább maradt a kegyetlen dzsungiban.TV + Bulvár--Teljesen pucéran csobbant egyet Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20141016-bodi-sylvi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-meztelenul-uszott.htmlIsmét nem volt szégyellős Bódi Sylvi, aki a minap az orgazmusáról beszélt kamerák előtt. A csinos modell a Celeb vagyok, ments ki innen! mindent látó kamerái előtt úszott egyet, és nem is akárhogyan. TV + BulvárCsálék Bódi Sylvi mellei, ha nincsenek retusálvahttp://www.life.hu/bulvar/20141017-bodi-sylvi-egyik-melle-nagyobb-mint-a-masik-a-caleb-vagyk-ments-ki-innenben-ezt-kozszemlere-tette.htmlKülönös jelenségre lettünk figyelmesek Bódi Sylvi tegnapi meztelen fürdőzése során. Amit eddig pletykáltak Bódi Sylvi melleiről, arról most a saját szemünkkel győződhettünk meg.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.