Vastag kabátot és sálakat elő! Marad az eső és a hideg a hosszú hétvégére

Forrás: Thinkstock -
eső hidegfront hideg időjárás sál hosszú hétvége kabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha ki akarsz mozdulni a hosszú hétvégén a családdal, vagy elmennél sportolni, barátnőzni, vásárolni, nem árt a réteges öltözet és a meleg holmi. Íme, a részletes időjárás-jelentés.

Ahogy a Life.hu is megírta, kedd éjjel ért el minket a hidegfront esővel, széllel, ami marad is egy időre, úgyhogy érdemes lesz odafigyelned!

Forrás: Thinkstock

Csütörtökön akár 17 fok is lehet napközben, de jellemzően inkább 8-12 fok között lesz a hőmérséklet. A délután felhős lesz, és sok helyen várható nagy mennyiségű eső, zápor, és erős széllökések – írja honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Pénteken borús idővel indul a nap, délután lesz egy kis esély napsütésre. A nap első felében sokfelé lehet nagy mennyiségű csapadék, de a nap folyamán egyre kevesebb eső várható. Délután sok helyen lesznek erős széllökések, ez estére mérséklődik majd. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6-12 fok között alakul.

Szombaton
egy kicsit enyhül az idő, már biztosan lesz részünk napsütésben a felhők mellett, de a szél még néhol felélénkülhet. Napközben 10-15 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk.

Vasárnap
már csak közepesen lesz felhős az ég, és a szél is mérséklődik. Ezen a napon már csapadék sem várható, de a hőmérséklet még 9 és 14 fok között marad, úgyhogy ne csapjon be, hogy süt a nap, öltözz melegen!

A Life.hu tippje: Ha el akarod kerülni a kiadós megfázást, mindenképp legyen nálad esernyő vagy esőkabát, vegyél vastagabb kabátot, sálat, és melegebb csizmát!

Turbózd fel az immunrendszered! Íme, a legjobb vitaminok, turmixok, zöldségek, amelyekkel egészséges maradsz! Kattints IDE a részletekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.