Majka szerint Szabó Zsófi egy csúnyácska, kövér színészre hasonlít

balhé Szabó Zsófi hasonlóság Celeb vagyok, ments ki innen! Majka kommentek Jonah Hill
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka a minap egy nem túl bájos fotómontázst töltött fel a Facebookjára, amin Szabó Zsófit Jonah Hill amerikai színészhez hasonlította. Igazi kommentháború indult a Facebookján...

Majka ismét támadások kereszttüzébe került. Az alábbi fotója váltott ki heves indulatokat még saját rajongói körében is: a dzsungelből nemrég kiesett Szabó Zsófi és Jonah Hill amerikai színész szerepel rajta, mellette pedig ez a szöveg áll: „Nekem ez a lány nagyon hasonlít valakire!"

Forrás: Facebook/Majka

A nem túl kedves összehasonlítgatást rengeteg hozzászólás követte. Többen kiakadtak a Sztárban sztár zsűritagjának viselkedésén és elkezdték kedvesét, Hajnit is „kielemezni."

A rapper ezután újabb poszttal rukkolt elő, íme: „Nem hiszem, hogy normálisak azok az emberek, akik csak a rosszat látják mindenben... Ki bántotta a Szabó Zsófit? Azt mondtam hasonlít valakire.. Ezek a tapló barmok meg már az én családomat keverik bele a nem létező balhéba, ami ha lesz is egyáltalán, akkor ők csinálták! Nincs azzal semmi baj, ha egy rövid hajú nő hasonlít egy rövid hajú úrhoz .. Egyébként meg lehet elkezdeni sírni, mert tényleg hasonlít ... Aki ezt nem látja az vak, vagy szimplán hülye ..."

A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi adásában sem kímélték Zsófit a műsorvezetők: "itt jön Sugár Berci" – mondta Sebestyén Balázs.

Eltűntették a képernyőről Bárdos Andrást, Giannit és Cookyt és Marenec Fruzsináthttp://www.life.hu/bulvar/20141021-kirugtak-a-sportklubtol-bardos-andrast-giannit-marenec-fruzsinat.htmlA SportKlub több közismert arca került le a képernyőről október elején. Tőlük elköszönt a csatorna, nem számítanak továbbra állandó képernyőseik, vendégeik és néhány műsorvezető munkájára.TV + Bulvár--Nagy Zsolt: "Hatalmas fájdalom volt, amikor elhagytam a családom" - Miért fordultak a magyar színészek pszichológushoz?http://www.life.hu/bulvar/20141022-az-hbo-terapia-cimu-sorozata-kapcsan-mate-gabor-szinesz-csakanyi-eszter-es-nagy-zsolt-vallott.htmlAz HBO-n vetített Terápia című sorozat második évadának díszbemutatóján jártunk. A kérdés adott volt: a főszereplőket, Máté Gábort, Csákányi Esztert és Nagy Zsoltot arról faggattuk, jártak-e valaha pszichológusnál, és ha igen, miért.TV + Bulvár--Drogok és prostik: Ilyen egy átlagos hétvége Varga Viktornál?http://www.life.hu/bulvar/20141022-varga-viktor-a-tv2-edes-elet-sztarja-hollandiaban-jart-es-elvezte.html"Ugyan csupán egy napot töltöttem Amszterdamban, de mindent beleadtam. Úgy fogalmaznék, hogy kipróbáltam azt az életet, amelyet a hollandok élnek" - így kezdte hétvégéjének törénetét a TV2 sztárja.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.