"Nincs idő arra, hogy sírjunk" - Öltözőinterjú Tóth Gabival a második élő show előtt

Tóth Gabi Pálinka Republik X-Faktor interjú mentor X-Faktor 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első élő show előtt Szikora Robi öltözőjébe kopogtattunk be. Mivel az első adásból Tóth Gabi egyik csapata esett ki, evidens volt, hogy most őt kérdezzük. A mentor az öltözőjében fogadott, éppen lazított, ezért nem zavartam sokáig.

Feldolgoztátok már te és csapataid, hogy az első élő showban búcsúznotok kellett a Pálinka Republiktól?

Feldolgoztuk, nincs idő arra, hogy sírjunk, dolgozunk tovább, mert a gyerekek számítanak rám. Minden bizodalmam a két csapatomban van és remélem, hogy a fináléig menetelünk majd. A csapatok hátrányból indulnak abból a szempontból, hogy a nézők megszokták, hogy ez egy szólóprodukciós műsor, viszont itt a lehetőség arra, hogy olyan kimagasló tudású zenészek kerüljenek a zenei palettára, mint a Tha Shudras és a Spoon.

Tóth Gabi az első élő show előtt Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A fiúk könnyen elfogadják, hogy egy nő dirigál nekik?

Imádnak! (nevet) Egyre jobb a viszonyunk, egyre közelebb kerülünk egymáshoz lelkileg. Mindent megteszek értük és ezért hálásak. Idézném a Shudrast: "Minden sikeres férfi mögött egy nő áll”.

Hogy készülsz a show előtt, izgulsz?

Szeretek ilyenkor a gondolataimba merülni, nem szeretem, ha zavarnak. Próbálok harmonikus állapotba kerülni, hogy kiegyensúlyozottan tudjak tanácsot adni a mentoráltjaimnak, ha feszültek.

/1410/Szere2014102113758

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.